Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ustawieniami wideo

Brawley83

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już ustawisz na te najniższe jest różnica FPS-ów?

Jakaś chyba jest, ale nie zauważalna. Nie chodzi ale o fps tylko o wygląd gry. Nie lubię w CS:GO grać na high.

Ale jeżeli różnica FPSów wynosi te 30 klatek więcej pomiędzy tymi High a Low to na pewno ustawienia są mniejsze. Może Ci się wydaje? Włącz i wyłącz grę, ustaw te ustawiania jeszcze raz na niskie i kliknij zaakceptuj.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jak już ustawisz na te najniższe jest różnica FPS-ów?

Jakaś chyba jest, ale nie zauważalna. Nie chodzi ale o fps tylko o wygląd gry. Nie lubię w CS:GO grać na high.

Ale jeżeli różnica FPSów wynosi te 30 klatek więcej pomiędzy tymi High a Low to na pewno ustawienia są mniejsze. Może Ci się wydaje? Włącz i wyłącz grę, ustaw te ustawiania jeszcze raz na niskie i kliknij zaakceptuj.

Próbowałem tak.

Opublikowano

Wejdź do:

(TWÓJ DYSK):\Program Files (x86)\Steam\userdata\'NR TWOJEGO KONTA'\730\local\cfg

Otwórz plik config.cfg (najlepiej programem Notepad++) i tam znajdziesz wszystkie ustawienia Twojej gry jak i bindy które możesz zmieniać.

Edytowanie ich bez żadnej wiedzy co i jak nie jest opłacalne. Najlepiej powiedz kumplowi żeby ustawił sobie wszystko na low i po wyłączeniu CS'a dał ci jego config. Ty po prostu przekopiujesz ustawienia lub znajdź jakiś config w necie.

PS.

Pamiętaj by utworzyć autoexec bo czasami configi się nie ładują :P

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Wejdź do:

(TWÓJ DYSK):\Program Files (x86)\Steam\userdata\'NR TWOJEGO KONTA'\730\local\cfg

Otwórz plik config.cfg (najlepiej programem Notepad++) i tam znajdziesz wszystkie ustawienia Twojej gry jak i bindy które możesz zmieniać.

Edytowanie ich bez żadnej wiedzy co i jak nie jest opłacalne. Najlepiej powiedz kumplowi żeby ustawił sobie wszystko na low i po wyłączeniu CS'a dał ci jego config. Ty po prostu przekopiujesz ustawienia lub znajdź jakiś config w necie.

PS.

Pamiętaj by utworzyć autoexec bo czasami configi się nie ładują :P

Zrobiłem nawet całe cfg od nowa i dalej to samo. 

A może Ty byś mi pomógł i spróbował zrobić to video na low i wysłać mi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...