Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w ustawieniu kucania na myszce pod CS

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś jak przypisać klawisz myszki boczny na kucanie w Cs Go ?

normalne wejście w opcje cs i klikanie tym przyciskiem z myszki w miejscu kucania w cs nie pomaga,żadne komendy też nie pomagają,w cs moge ustawić np kucanie na ppm ten co strzelam ale nawet jak w miejscu kucania jest buuton 5 wpisany to kucanie na myszce nie reaguje,myślę że trzeba jakoś oprogramowanie ustawić,Proszę o pomoc;/ 

myszka: roccat kova+ z oprogramowaniem i różnymi funkcjami

http://www.roccat.org/pl-PL/Products/Gaming-Mice/Kova-Plus/ < można pobrać ten program z oficjalnej strony nawet jak nie ma się myszki,nwm jak to ustawić

post-726415-0-69523000-1473765565_thumb.jpg

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

mam starą i się normalnie da to zrobić,a tą od roocatu cos trzeba ustawić w oprogramowaniu albo nwm co,trzeba mi kogoś kto to ogarnie bo ja już nwm jak:P

Opublikowano

W oknie ustawien myszki w button assignment ustawiasz dla przycisku 4 "IE Forward", dla przycisku 5 "IE Backward", w cs te przyciski sa bindowane na odwrót.

w grze komenda:

bind "mouse4" "+duck"

Opublikowano

Na 100% działa mam taka sama myszke.

Aby zbindowac przycisk 5 (w oknie ustawien) musisz bindowac przycisk 4 w cs i na odwrót

Opublikowano

em w programie od myszki ustaw normalnie czyli tak jak bylo fabrycznie a kucanie ustaw w csie Ustawienia>Klawiatura i Myszka i tam ustaw kucanie na mouse5 :/ 

Opublikowano

em w programie od myszki ustaw normalnie czyli tak jak bylo fabrycznie a kucanie ustaw w csie Ustawienia>Klawiatura i Myszka i tam ustaw kucanie na mouse5 :/ 

tak to na początku dałem i właśnie nie działa ;/,wie ktoś jak to zrobić? :{

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...