Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukiwanie ludzi na ProMT2

SaczuuBiceps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większa połowa głosów to ludzie którzy mogą wejść kilka razy i głosować jaki problem? xD Jak zagłosowało z 100 osób z czego połowa chciała usunąć serwer to się nie dziwie że takie gówno nie ma prawa bytu xD

Opublikowano

Może i wystartuje w tym roku, lub za rok.. ale jedni wbiją inni już nie bo ma ich daleko gdzieś skoro nawet nie napisze o co chodzi. Czy ma jakiś problem czy też nie... 0 odzewu z jego strony jak i innych administratorów totalna olewka w stronę graczy :) 

Opublikowano

Wieloktornie pisalem ze nie mam po co informowac ludzi skoro nie podam nic szczegolnego ani nowego, promt2 nie jest juz dla mnie piorytetem jakim bylo ale tez nie jest projektem zakonczonym, to ze jest poslizg z wszystkim wynika tez z sytuacja ktora byla na antarisie jak i wielu innych. Wroci z pewnoscia i z reklama w takim momencie by byl najlepszy dla ludzi bo jak narazie to same gowna startuja i wykupuja juz wszystkich youtuberow ze az szkoda gadac na ten monopol. Czasem wystarczy cierpliwosc bo nikt nikogo tu nie chce oszukiwac..

@Temat mozna zamknac bo zostal wyjasniony :)

ban.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można się spodziewać w tym roku? :)

Tak, musze skonczyc tylko pewnie projekty by zaczac ponownie z ProMT2 

No ja bym tyle powiedział.

Jestes glupszy niz ten gosc w tym filmie

ban.gif

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...