Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka A4TECH v8m vs steelseries rival 100

DetronixCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie ja mam zasadniczo jedno pytanie czy oplaca mi sie dozbierac do steelseries 100 czy nie ma duzej roznicy mi chodzi tylko o to aby myszka byla dobra do gry w csa.Czy jednak steelseries jest o tyle lepszy ,ze tylko ona.Prosze o uzasadnienie.

Like it +

Opublikowano

Opłaca się, choć rival 100 to imo za droga myszka, taki cm alcor jest fajniejsza opcją

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Rival jest lepszy od alcora wedlug mnie, chociaz akurat jesli wybierac pomiedzy tymi dwoma myszkami to po prostu kierowac sie jaka lepiej w lape wchodzi. Ten bloody ma shitowy sensor, nie polecam, chociaz wykonanie, klik to nawet, nawet imo, swoja droga, rival kosztuje jakies 50zl wiecej, wiec troche dziwne pytanie postawiles. Podaj chwyt. http://www.bestgamingmousecentral.com/wp-content/uploads/2013/05/grip-styles_small.jpg

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Rival jest lepszy od alcora wedlug mnie, chociaz akurat jesli wybierac pomiedzy tymi dwoma myszkami to po prostu kierowac sie jaka lepiej w lape wchodzi. Ten bloody ma shitowy sensor, nie polecam, chociaz wykonanie, klik to nawet, nawet imo, swoja droga, rival kosztuje jakies 50zl wiecej, wiec troche dziwne pytanie postawiles. Podaj chwyt. http://www.bestgamingmousecentral.com/wp-content/uploads/2013/05/grip-styles_small.jpg

Claw Grip

@Oski0202

Like it +

Opublikowano

Jeśli claw to raczej profilowana myszka, więc alcor odpada (imo lepsza od rivala 100 :D)

w sumie do clawa pasować może logitech g100s, bardzo tania i zarazem bardzo dobra myszka, może Ci podpasuje, poczytaj, pooglądaj

@oski, racja, pomyliło mi się, miałem na myśli myszkę symetryczną

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Jeśli claw to raczej profilowana myszka, więc alcor odpada (imo lepsza od rivala 100 :D)

w sumie do clawa pasować może logitech g100s, bardzo tania i zarazem bardzo dobra myszka, może Ci podpasuje, poczytaj, pooglądaj

Tutaj raczej problemem jest to iz ta myszka nie posiada bocznych przyciskow a Palm grip to dla mnie raczej zaden problem.

Like it +

Opublikowano

No to alcor jest spoko. PS dax, raczej na odwrot, niewyprofilowana, wyprofilowany to jest np rival 300 (pod prawa reke) wiec tu ciezej o clawa, niewyprofilowany to jest wlasnie g100s. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...