Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy Mozna Zrobic Takiego Chacka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otoz jakis czas temu znalazlem na mpc gdzies program ktory jak go wlaczysz wywala ci eq i loga z gry :) ale jest maly problem :( jest on dosc skomplikowany w obsludze :( i wymaga otwarcia winjectem :( czy moglby ktos zrobic takie cos tylko na zasadzie odpalasz , klikasz i wywala eq i loga? bo niestety baaaardzo malo noobow jest na tyle rozgarnietych zeby odpalic ten program i zeby dzialal :) Np. jako aplikacje :) z gory dziekuje :) bedzie + i 5*

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

zapewne chodzi ci o to żeby ktoś to wpakował do np. exe i po włączeniu tego hacka all eq ląduje na ziemi i postać zostaje wywalona z serwa :D

Hmm...ktoś musiał by się za to wziąć ale trzeba raczej znać jakiś język programowania żeby coś takiego stworzyć xD

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

o boże widać że 99% osób na mpc nie zna żadnego języka programowania oprócz batcha (to nawet nie język tylko shell) albo autoita

po prostu robisz injectora w c++ bądź c# i dajesz to Form1_Load injectowanie a po tym this.Close(); (c#)

założe się że nikt tego nie zrobi -,-

http://forum.cheatengine.org/viewtopic.php?t=193237

chyba już wszystko wyjaśnione wszystko da się zrobić i dałem wam linka

Opublikowano

Zaraz pobiore i lookne ;d ps: sui i kiedy serwer ruszy bo czekam na niego i czekam doczekac sie nie moge ;d

Sui niewiem wgl co to jest tylko moge zabic proces xD

Mi chodzi o taki droper eq jak kolega wyzej dal link ale prosty w obsłudze np odpalisz go, nacisniesz jakis guzik i wywala eq i loga ;d

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7