Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hacka do Teleportowania

PKpiter08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym prosic o stworzenie lub wyslanie mi dzialajacego linku do: Hacka ktory umozliwi teleportowanie sie w dowolne miejsce na mapie. Widzialem stary post na MPC na ten temat,ale juz jest stary i nic ciekawego sie nie dowiedzialem na ten temat, dziekuje wszystkim za uwage i czekam na odpowiedzi. Dziekuje z gory i pozdrawiam!  B)

Opublikowano

nie ma raczej takiego teleporty masz w mutlihacku siela albo kaga  które przenoszą cię w wybraną stronę na niedaleką odległość im więcej razy klikniesz dany kierunek tym dalej cię przeniesie 

Opublikowano

Potrzebuje, na serwery prywatne, wiem ze kiedys bylo to dosc popularne, a teraz mam z tym duzy problem. No niestety,bede dluzej bossy bil, no chyba,ze ktos sie znajdzie uzdolniony i mi pomoze

Opublikowano

sprobuj multihacka by sielu, on ma bodajze opcje teleportacji, ale na zasadzie gora, lewo, prawo, dol, ze przenosi cie o kilka metrow na mapie

Opublikowano

Wolalbym takiego, co byloby mozna podac wspolrzedne i sie teleportowac, zapisalbym respowiska i bym latal po mapie no ,ale co sie lubi co sie ma ;D

Opublikowano

to musialbys jakos serwer dodac do kamermoda, ale ja ci nie pomoge zbytnio. innego nie znam. mozesz tez zrobic tak ze sobie zapiszesz kordy w zapisach, na serwerze pewnie cos takiego jest i po prostu bedziesz sie teleportowal

Opublikowano

No sproboje cos pokombinowac jutro, myslalem ze cos na biegu sie ogarnie, bo jest dobra pora i bym sobie polatal do 10 rano, ale i tak lece, dobra dziekoje za pomoc. ;) Czekam jeszcze na jakies komentarze,moze cos ktos jeszcze pomoze.  ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...