Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na noxie po blokadzie roota

DarkReFresh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż odkąd wyszła nowa aktualizacja nie mogę zalogować się na noxie na konta bocone przez turing bota (przez telefon nie będę wchodził, bo tam gram uczciwie i nawet 28lvl mam, a nie zamierzam ryzykować). Wiem, że można wyłączyć w noxie roota, ale czy to wtedy zadziała? Nie chcę nic samemu przy tym grzebać, bo nawet nie wiem czy ten root mi tam jest potrzebny. Zainstalowałem sobie noxa tak samo jak w jakimś poradniku na yt, a teraz pojawia mi się komunikat że urządzenie nie jest kompatybilne. 

Dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

W czym problem wyłączyć jak domyślnie i tak jest zawsze wyłączony zaraz po instalacji

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Właśnie wyłączyłem na off i dalej nie działa. Proszę o sprawdzone rady, gdyż temat jest poważny i mnóstwo ludzi ma z tym problem także na zrootowanych telefonach (niektóre są nawet fabrycznie zrootowane).

Opublikowano

No tak, działało z wersją starszą  gry na najnowszej Noxa 3.7.2 z rootem czy bez. Po aktualizacji gry jednak nie idzie . 

Najlepiej było nie aktualizować bo działa gra nadal w starszej wersji 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mi chodzi tylko o fake gps jakiegoś do umacniania gymów. Bluestacks działa, lub jest znane na nim obejście tego problemu?

Aktualizację zrobiłem, gdyż zawsze jak wychodziła aktualizacja to stara wersja mi się zacinała, że to był 1fps. Po aktualizacji do nowszej wersji znowu wszystko chodziło płynnie. Zainstalować od nowa wersję 0.35.0 to nie problem, ale w końcu i tak przestanie być wspierana (podobno starsze już nie działają, tak gdzieś wyczytałem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...