Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop, czarny ekran przed logowaniem

BoskiPonczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam laptopa Lenovo y700(i5, gtx 960, 4gb ram, zwykly twardziel)

Kupiłem go nowego bez systemu i chcialem zainstolowac 7. Instalacja przebiegła okej i wszystko bylo wporzadku dopoki nie pobrałem akualizacji. Po tej operacji po okno ladowania systemu windows pojawia sie czarny ekran i biały kursor myszy, trwa to kilka sekund i pozniej dopiero jest ekran zapraszamy. Myslaem ze to moze wina jakiegos problemu z plikami wiec zrobilem kolejnego formata,  z zupelnie innego obrazu iso pobranego z neta juz z aktualizacjami i problem jest ten sam.Czy jest mozliwe uszkodzic jakies podzespoly przez zbyt czesto wykonanie instalacji systemu lub wgl jej proby? Bo nie ukrywam ze byly z tym problemy. Ogarnieci beda wiedziec o tych sterownikach do nowych prockow i instalacji siódemki.

I tu moje pytanie. Czy moglem cos uszkodzic przez tą, jakby to nazwac, zabawe? I czy istnieje jakas mozliowosc naprawy tego czarnego ekranu?

No i ostanie pytanie. Czy jest mozliwe aby ten laptop byl po prostu za nowy dla 7 i bez to ten dluzszy czas ladowania?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...