Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Porozmawiajmy o wojsku - NSR.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o NSR'ce? Warto iść? Dobrze tam trzymają? Bo mam plany się wybrać złożyć wniosek o przyjęcie do NSR'ki.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kwestia wykształcenia, jeżeli masz jakieś większe ambicje i pójdziesz w kierunku podoficera czy starał się będziesz wyżej to lepsza kasa.

Dyscyplina bankowo jest, może nie ma jak za czasów przymusowego poboru ala 'branki' ale fakt faktem nie jest łatwo na pewno ;)

Jeżeli nie byłeś karany, śmiało możesz próbować.

Dopiero będziesz miał wstawke na komisje czy miałeś?

Opublikowano

Podobno nie ma już fal przez co jest lżej niż pare/parenaście lat temu :P więc jeśli chcesz iść to idź może ci się spodoba

Opublikowano

Kwestia wykształcenia, jeżeli masz jakieś większe ambicje i pójdziesz w kierunku podoficera czy starał się będziesz wyżej to lepsza kasa.

Dyscyplina bankowo jest, może nie ma jak za czasów przymusowego poboru ala 'branki' ale fakt faktem nie jest łatwo na pewno ;)

Wstawkę na komisję już miałem, teraz poszedłbym jedynie papiery zanieść i badania, etc. a potem wyniki i nabór, o ile by mnie wzięli. No wiesz, chciałbym wyżej skończyć niż szeregowy, wuja na Majorze skończył to i ja coś koło tego.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wstawkę na komisję już miałem, teraz poszedłbym jedynie papiery zanieść i badania, etc. a potem wyniki i nabór, o ile by mnie wzięli. No wiesz, chciałbym wyżej skończyć niż szeregowy, wuja na Majorze skończył to i ja coś koło tego.

Powodzenia ^

Opublikowano

Własnie teraz dużo osób pcha sie do wojska, wiec łatwo na pewno nie będzie

Ale nie każdy przechodzi kwalifikacje ;) Zacząłbym tak od stycznia, teraz 3 miesiące treningów, sprawnościówkę podciągnąć i zacząć służbę.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Każdego biorą. Kwestia czy zdasz badania psychologiczne.

Ja wszystko pięknie ładnie zdałem, ale niektóre odpowiedzi na pytania nie spodobały się pani psycholog i eldo negatywna opinia wysłana. Nie chciało mi się nawet odwoływać.

Pytania na kartce pokroju : Czy lubisz zwierzęta? Odpowiedziałem tak. Pare pytań potem : Czy czułbyś się źle jakby ktoś na twoich oczach mordowałby psa? No to zaznaczyłem tak.

Ciężko dobrze kłamać bo pytań jest z 300+.

Opublikowano

Każdego biorą. Kwestia czy zdasz badania psychologiczne.

Ja wszystko pięknie ładnie zdałem, ale niektóre odpowiedzi na pytania nie spodobały się pani psycholog i eldo negatywna opinia wysłana. Nie chciało mi się nawet odwoływać.

Pytania na kartce pokroju : Czy lubisz zwierzęta? Odpowiedziałem tak. Pare pytań potem : Czy czułbyś się źle jakby ktoś na twoich oczach mordowałby psa? No to zaznaczyłem tak.

Ciężko dobrze kłamać bo pytań jest z 300+.

A jak sprawnościówka?

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...