Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem podczas gry

Xzbityt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem podczas gry polega na tym że nie działa prawy przycisk myszy czyli nie mogę uzywać pingów , smite , zaznaczyać przyciwników czy np otwierać sklep poprzez kliknięcie dzieje się to tylko na 1 kącie na reszcie działa normalnie troszkę to dziwne ale czy jest ktoś w stanie mi z tym pomóc ?

Opublikowano

Zmien rozdzielczosc i sprawdz czy dziala, zmien uklad przyciskow i sprawdz czy nadal nie chodzi, pobaw sie full screenem/borderless itd. Mialem kiedys ten blad ale za cholere sobie nie moge przypomniec na czym on polegal

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

odkryłem że wszystko co powinno działać na prawym przycisku myszy działa teraz na rolce ktoś potrafi wytłumaczyć jak zmienić to na prawy przycisk myszy ?

Opublikowano

wszystko jest tak samo jak na moim głownym kącie

okej już działa jeżeli ktoś będzie miał kiedyś taki problem to zrobilem tak jak w tym prodniku z jakiegoś forum

1. Zamknij lola
  2. Wejdź w [...]\league of Legends\RADS\projects
  3. Usuń folder lol_air_config_eune
  4. Zaloguj się
  5. W folderze [...]\league of Legends\config usuń pliki PersistedSettings.json, game.cfg i input.ini
  6. Sprawdź na customie czy jest okej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...