Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z polaczeniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet nie wiedzialem jak nazwac ten temat ;/

to tak chcialem zrobić serwer by popykac z ziomeczkami i niby wszystko ladnie udalo mi sie zrobic serwer dziala wydaje mi sie ze jest wszystko okej, problem w tym ze nie wiem co mam zrobić by kolega mogl wejsc na ten serwer konto jest stworzone na hamaczi jestesmy polaczeni klienta mamy tego samego  ale cos nie idzie  myslalem by jakiś inny luncher sciagnac i tam cos w nim pogrzebac no  ale tez mi nie wychodzilo i stad ten temat prosze o pomoc w rozwiazaniu tego problemu 

Opublikowano

porty mam odblokowane dobre mam ip w launcherze  nwm o co chodzi kombinujemy ale nie mozemy sb z tym poradzic... Zrobilismy tak ze on postawil serwer   i udalo mi sie polaczyc z jego mysql  ale na serwer wejsc nie moge w serverimfo.py zmienilem IP na jego bez koncowki 100 i w laucherze zrobilem to samo i nic  

Opublikowano

porty mam odblokowane dobre mam ip w launcherze  nwm o co chodzi kombinujemy ale nie mozemy sb z tym poradzic... Zrobilismy tak ze on postawil serwer   i udalo mi sie polaczyc z jego mysql  ale na serwer wejsc nie moge w serverimfo.py zmienilem IP na jego bez koncowki 100 i w laucherze zrobilem to samo i nic  

Jezeli on odpala serwer to on musi miec IP z koncowka 100 ;)

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...