Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa aktualizacja - problem z grą na Androidzie 4.3

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem nową aktualizacje pokemon go 0.37 i tam jest ze nie mozna grać na urządzeniach z rootem telefonu . Ja mam androida 4.3 ( do tychczas śmigało aż miło ) i teraz gdy opbrałem nową oktualizacje nie moge grac bo wyskakuje ze "system nie jest odpowiedzni" ( czy coś w tym stylu. ) co mozna z tym zrobic zeby działało?

Opublikowano

Na androidzie starszym niż 4.4.x sobie nie pograsz, weszło to wraz z nową aktualizacją. Możesz spróbować ściągnąć starszą wersję.

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

oni są poje**** , zamiast wytepić debilów co grają na kompach to ja gram sobie uczciwie przez ponad 2 miesiące 18 lvl i co ? WIelkie gówno bo nie moge grać dalej bo mam androida 4.3 .. j**** ich

Opublikowano

To poczekaj aż będzie poprawiona z obejściem  albo próbuj zainstalować starszą wersję. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

dlaczego niantic po prostu nie zrobi pokemonów od np. Androida 4.0 ? Przeciez ludzie mieli niższe andki niż był wymagany a gra i tak chodziła, ja bardzo duzo czasu spedziłem grając w nią na nadroidzie 4.3 a teraz zablokowali kur** i nic nie moge zrobic .. Telefonu nie bede wymieniał dla głupich pokemonów. 

Opublikowano

dlaczego niantic po prostu nie zrobi pokemonów od np. Androida 4.0 ? Przeciez ludzie mieli niższe andki niż był wymagany a gra i tak chodziła, ja bardzo duzo czasu spedziłem grając w nią na nadroidzie 4.3 a teraz zablokowali kur** i nic nie moge zrobic .. Telefonu nie bede wymieniał dla głupich pokemonów. 

Bo teraz myśl przewodnia na nowe systemy i dlatego mało dbają o starsze.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...