Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie zacząć grać?

Absurd Turtle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Pograłem kilka dni na PLu, wbiłem 63 lvl, na szczęście miałem trochę kasy ze starego konta, ale już się kończy. I widzę, że bez ładowania dalej mało osiągnę. Lubię NosTale, ale to Pay2Win to porażka...

Chciałbym gdzieś pograć, tylko nie wiem gdzie. Może inny server? Chociażby niemiecki, czy nawet koreański, chiński, japoński czy cholera wie jaki ._. Tylko chciałbym, żeby nie było aż tak Pay2Win i znalazła się jakaś polska ekipa. Co polecacie?

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Wszedzie znajdzie sie jakas Polska ekipa. Osobiście bardzo podobał mi sie SE, a teraz czesto grywam na DE. Co fakt, to fakt, że bez pieniędzy na pl'u duzo nie osiągniesz.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Dobra, to teraz... jak grać w Nostale DE ze spolszczeniem?

Tu masz wyjaśnione po prostu podmieniasz dwa pliki lub też je edytujesz 

Co do gry sprzedałem ostatnio 1kkk i jak na razie uzbierałem 300kk myślę że do końca miesiąca będę miał około 400-500 w nostale da się zarobić tylko trzeba wiedzieć jak :) ale polecam również nostale de całkiem ciekawa opcja 

Opublikowano

Jest jakaś polska ekipa chętna do pomocy mi? Na NosTale DE. Mam nick TurtleSenpai

Chętnie pogram z jakimiś ludźmi :p Można zostawić notkę albo szepnąć w grze

A temat do zamknięcia

1780114744926761191981.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...