Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barrel Roll 2 V62

PleO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HACK NIE JEST MÓJ!

Więc wrzucam wam nowego działającego hacka, żebyście mieli co robić :)

Hack jest do eMS v62

Instrukcje ( Spolszczone )

1. Włącz maple, ale nie klikaj przycisku PLAY!

2. Uruchom Barrel Roll 2. (Jeśli masz Win7/ Vista uruchom jako adminstrator)

3. Kliknij "Do a bypass roll!"

4. Zaznacz hacki jakie chcesz mieć w grze.

5. WYŁĄCZ BARREL ROLL 2

6. Kliknij PLAY, zaloguj się, i ciesz się hackami w grze ;)

Dodatkowe uwagi

*Poo Poo Roll - Wygląda jakbyś siedział cały czas ( Client Side )

*Force Vac roll - Wiadomo, ale uwaga, nie można chodzić w lewo ( Tak samo jak potwory, które będą ciągle szły w prawo ), a jak spróbujesz isć w lewo, D/C :)

SKAN <Klik>

Credity dla Tilian'a ;P

BARREL ROLL 2.rar

Opublikowano

Wyskakuje mi taki Blond CO mam zrobic ?

przechwytywaniewtrybiepl.th.png

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Zainstaluj .Net Framework 3.5.

By the way, te hacki załączone w tym trainerze działają? ForceVac, No Death itp.?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Mógl by ktos wytumaczyc Funkcje ? PlZZ. nigdy hackow w Maple NIE mialem i nie wiem co wloczyc Gram wlucznikem

Post 100 Complete

Post 150 Complete

Post 200 Loading

Post 300 ErroR

xDDaj [+] Nie zaszkodzi ci ; D xD

Opublikowano

Witam, wiecie może dlaczego u mnie nie widzi jakiegos pliku DLL ? Mam błąd własnie a wszystko dokładnie zrobiłem.

Opublikowano

Jakiego pliku i czy wypakowałeś ten trainer do jednego folderu? Spróbuj wypakować to do jednego folderu.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zainstaluj .Net Framework 3.5.

By the way, te hacki załączone w tym trainerze działają? ForceVac, No Death itp.?

Tak działają.

Uwaga co do forcevac> wejdz na mapke z potworkami bez hacka, wylacz gre, wlacz forcevaca, i idz w prawo prawie do konca a potwory tam beda ciagle staly i szly w prawo :)

Opublikowano

A czy potwory znajdujące się na innych platformach też tam będą ? Juz mi działa, tylko czy moglibyście opisac wszystkie opcje w tym, bo zbytno nie oriętuje się.

Opublikowano

Niestety mi nie działa czy wie ktoś może dlaczego. Gdy włącza mi sie maple już po zainicjowaniu trainera wpisuje passy wybieram ch i gdy ma wejść na postać poprostu wyłącza mi się maple bez żadnego błędu ;/

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

Niestety mi nie działa czy wie ktoś może dlaczego. Gdy włącza mi sie maple już po zainicjowaniu trainera wpisuje passy wybieram ch i gdy ma wejść na postać poprostu wyłącza mi się maple bez żadnego błędu ;/

Z tego co piszez to widze ze zle robisz.

Przeczytaj dokladnie instrukcje i wtedy próbuj.

xxozeaszxx masz instrukcje, czytać nie potrafisz? To do przedszkola.

Opublikowano

Mi wyskoczylo cos takiego:

"Uruchomienie tej aplikacji nie powiodlo sie, poniewaz nie znaleziono MSVCR100.dll. Ponowne zaistanlowanie aplikacji moze naprawic ten problem."

Wiecie jak temu zaradzic ? Robie wszystko dobrze, zgodnie z instrukcja ;)

Pomocnik
Opublikowano

ale po co nie lepiej ten plik dll znalesc :P ? bo z tego co pamietam to ten msvcr100.dll ma byc w tym folderze co maple

link do tego pliku

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr100

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

@ 2up

juz to zrobilem bez zadnej pomocy ;) tak sobie pomyslalem ze moze Microsoft C++ 2010 trzeba zainstalowac no i zadzialalo :P

Opublikowano

Witam Mam problem z Hackiem .Robie Wszystko z instrukcja i wlanczam maple wpisje pin i wybieram ch to juz mnie wyrzuca i jak sie wyłonczylo maple pokazał sie komunikat Hac Shield i cos tam dalej juz za 3 i 4 razem nic sie nie pokazalo prosze o pocomoc Szybko . Moje gg 8996603

Pomocnik
Opublikowano

jezeli wywala ci komunikat od hackshielda to albo nie wylaczyles injectora po uzyciu bypassa albo wogole go nie uzyles :P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

Co mianowicie robia te hacki bo z takimi nazwami jak Lemmings jeszcze sie zetknalem, wiec czy moglby ktos opisac co kazdy robi?? z gory dzieki

Opublikowano

Mam taką samą prośbę jak pan @up - Proszę o przetłumaczenie nazw w hacku oczywyiście za + i 5*. Pierwszy raz się z takimi spotykam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeb sie irokusz :) zjebcu..pierw dajesz hacki a pozniej robisz screeny.. fajnie :D

Nie wiem o co Ci w drugim zdaniu chodzi, ale dostałeś bana na tydzień, ochłoń, wtedy coś pisz. //Roku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...