Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ETS 2 - pytanie dotyczące gry

kacper4242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam takie pytanie kupiłem euro truck simulator 2 + dodatki ekspansja polska złota edycja i chcę wpisać klucz na steam czy te dodatki bym miał czy nie? bo na multiplayer chce grać  a mówiliście że steam potrzebny to jak bendą te dodatki jak wpisze klucz na steam czy musze bez steam grać tutaj macie link tego co kupiłem

http://www.mediaexpert.pl/gry-pc/gra-pc-euro-track-simulator-2-go-east-zlota-edycja,id-550961?gclid=CI2j0bDhh88CFUr2cgodcsII4A&gclsrc=aw.ds&dclid=CJOr9bDhh88CFUHUGAod27AGKA

Opublikowano

Po prostu aktywuj obie gry na steam, pierw ets2 a potem go east.. Nie rozumiem, w czym problem. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

ale mi chodzi o złotą edycje i goings east bo ja na steam nie mam tego zakupionego to jak ja mam zrobić żeby na steam działały te dodatki ? coś wymagane ?

Opublikowano

TAK, BĘDĄ. Przecież ci napisaliśmy, że wystarczy wpisać kod i wszystko będziesz miał, jak trudno to zczaić? 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...