Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na Którym Lvl Dropić Medale ?

ShadowTiger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli wziąć pod uwagę Loch Słabych Małp to mi najlepiej dropiło się medale poniżej lv 20 w pierwszym korytarzu, na krzyżówce. Ale trzeba mieć szczęście i przede wszystkim cierpliwość, której dość często brakuje graczom. Zdarza się, że jednego dnia siedzisz w lochu kilka godzin i cudem masz 1-2 medale, a drugiego dnia nagle w ciągu 2 godzin masz ich znacznie więcej.

Opublikowano

Medale można również dropić na lvlach 10-15 ale trzeba mieć pro elo eq:D. A tak to polecam mentala na lvlach 18-30. Medale dropią do 34lvl w słabym lochu. Może na 30 nie będzie to pro drop no ale jednak coś tam będzie.

Opublikowano

zostawilem bota na 2h przy 19 lv . Efekt? 10 medali i 22 lv ^^ Mendtalem caly spo sie utrzyma , eq +5/6 .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

Hmm ?

20 lv Mental

Eq : Tygra 5/6 Bojowa 6/7 Gizarma lub Pajecza 5/6/7 Miedziane 6/7/8/9 Naszyjnik jakis z HP lub Critic butki z kryt lub hp i to tyle

Zalaczasz exp bota + kupujesz z 1000 potkow sr i niewiem czy uzywasz czy nie to jak tak to pare Many

Idziesz do kolegi lub gdzies na kilka h

Masz kilka medali co sie wiąże z yangs

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A czy to eq jest dobre na małpy.. ? : Mnisia +9 / Miecz +9 / Bojowa tarcza +8 / tradycyjny hełm +6 / skorzane buty +6 / drewniana bransa +6 / miedziane kolczyki +3 / drewniany naszyjnik +6 22lvl woj mental : ) .

Opublikowano

Na spokojnie starczy te eq ;]

A takie pro po gdzie najlepiej zarabiać od 1 do 26 ?? Tak żeby w 1 dzień wyciągnąć te 10kk+++

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

wbijasz silne na m i tąpniecie 1 punkt i można lecieć aż do 28 z tym że na coraz to trudniejsze małpy a nie przy tp na początku cały czas :D

...i tylko Łódzki Widzew !!!

Zbieram (+) :D

Opublikowano

To nie zalezy od lv moj qmpel jade se z nim na bosa zaczepił go generał w latwym lochu dednol go i z jednego generala na 40 lv mu dropnol medal ...

Mam mało estetyczne poradniki?

Malo kolorowe?

To ze względu na brak czasu, powiedz mi co mam naprawić a w najbliższym czasie to zrobię.

Uwierz mi, staram sie jak moge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...