Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7-1.8][Survival] CloudMC.pl

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wyżej, film na YouTube jest, ale ostatnio został on usunięty przez jakiś pseudo kidmodów randomów za obrażanie uczuć religijnych, bo wstawki z papajem były, sorcia :/

5465845486.png

Opublikowano

a co z astylią?

ja dalej pamiętam o naszym zakładzie

kupuj dedyka oszukańcu! xP

polecam bo kamil @XawierStudio najlepszy programista

Opublikowano

Serwer jak każdy inny, nie wyróżnia się niczym szczególnym. Kolejny "gównohc".

Nie ma to jak hejtować inny serwer, że niczym się nie rożni a sam mieć taki sam serwer kropla w krople izihc. Oczywiście nie zmienia to faktu, że ten serwer to gówno tak jak każdy serwer tego typu.

Opublikowano

Serwer jak każdy inny, nie wyróżnia się niczym szczególnym. Kolejny "gównohc".

Jestem tego świadomy, ale po prostu lubię sobie czasami kloce postawić i pobawić się z graczami. :)

Nie traktujmy tego serwera poważnie, raczej dla zabicia czasu. ;)

Przypominam - nowa edycja w środę o 18:00! :)

Informacje o nowej edycji w filmie:

5465845486.png

Opublikowano

Kolejny serwer easyhc, lecz do prezentacji nie mogę się doczepić pod względem estetycznym bo jest ładnie wykonana ale mało informacji nie wiadomo co to ten kilof bogów i to kolejny izihc który sie niczym z tego co po prezentacji widać nie wyróżnia.

Opublikowano

Kolejny serwer easyhc, lecz do prezentacji nie mogę się doczepić pod względem estetycznym bo jest ładnie wykonana ale mało informacji nie wiadomo co to ten kilof bogów i to kolejny izihc który sie niczym z tego co po prezentacji widać nie wyróżnia.

Ten serwer nie ma za zadanie się wyróżniać. Ma być zabiciem czasu dla mnie i znajomych, których poznałem dzięki temu serwerowi, którzy chcą pograć w przyjemnej, spokojnej atmosferze. :)

5465845486.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...