Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent urodzinowy dla kolegi

hyhy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Niedługo mój dobry kolega ma urodziny. Chciałam zrobić mu jakiś praktyczny prezent. Zauważyłam, że jego case na telefonie jest już zniszczony, więc pomyślałam, że komplet case + dobre szkło byłoby całkiem spoko. Co myślicie? Zaproponujecie jakiś komplet? Facet 23 lata :-P Alkohol nie wchodzi w grę, będzie miał tego nadmiar :-)

Liczę na Waszą pomoc.

Qui est le prochain?

Opublikowano

upojna noc z koleżanką na pewno by go ucieszyła, a jeśli jesteś egoistką no to kup mu czekoladę gorzką albo jak pali to cygaro, ewntualnie dobrą zapalniczke

Opublikowano

Jak sama zasugerowałaś, kup mu jakieś fajne etui na jego telefon, ucieszy się na pewno, w dodatku, że swoje ma zniszczone.. W dodatku możesz mu dać czekoladę zapakowaną razem z etui. 

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Wejdź na toys4boys - jest teraz etui na iPhone 6/6+ i chyba 5 ktore przyczepia sie do drewna/szkła/metalu itd. Mozna telefon umieścić wszedzie, praktyczne w łazience, na siłowni, rowerze, jako budzik przy łożku! Polecam

Opublikowano

Kup mu rp w lolu.

Ten człowiek ma życie, gry go nie interesują.

Prektyczny? HAJS

Nie przyjmie.

upojna noc z koleżanką na pewno by go ucieszyła, a jeśli jesteś egoistką no to kup mu czekoladę gorzką albo jak pali to cygaro, ewntualnie dobrą zapalniczke

Pali tylko jak go namówię, więc to raczej niiii :v

Ja dał bym mu siebie :3

Zapytam, czy jest Tobą zainteresowany :-*

Qui est le prochain?

Opublikowano

Są takie fajne drewniane kejsy na telefon, ten model jest popularny, więc pewnie też jest, a drewno zawsze wygląda ładnie i nie są jakieś okrutnie drogie :p

EXPmIpC.gif

Opublikowano

casy na telefon są dla biedaków

Lepiej byc biedakiem niz pedalem w sztos rurkach.

Jak nie mam pomyslu, to wole dac komus tak skromnie gotowke.

Przynajmniej sam sobie kupi cos, co bedzie chcial.

Jesli ma byc raczej taki drobny prezent, to ten kejs + flaszka. Alko bedzie do oporu, ale lepiej zawsze wiecej.

Opublikowano

A może coś podchodzącego pod jego zainteresowania? Nie wiem, książki, muzyka, jakiś sport? Bardziej bym patrzył pod tym kątem, a jeżeli nie, to ten case też nie jest tragicznym pomysłem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...