Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Jak to jest z aktywacją gry przez VPN?

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wcześniej już pisałem temat o tym jaką platformę wybrać, lecz teraz pojawia się inny problem. Zamierzam kupić klucz do gry żeby aktywować na rocstarsocialclub i tutaj dużo aukcji posiada klucz w niskiej cenie, lecz trzeba aktywować ją po zmianie lokalizacje na Rosję, w opisie jest podane iż gra jest w języku polskim, lecz w takim razie po co ta zmiana? Ktoś spotkał się z czymś takim? Jak tak to z góry dziękuje za informacje

Opublikowano

Witam. Wcześniej już pisałem temat o tym jaką platformę wybrać, lecz teraz pojawia się inny problem. Zamierzam kupić klucz do gry żeby aktywować na rocstarsocialclub i tutaj dużo aukcji posiada klucz w niskiej cenie, lecz trzeba aktywować ją po zmianie lokalizacje na Rosję, w opisie jest podane iż gra jest w języku polskim, lecz w takim razie po co ta zmiana? Ktoś spotkał się z czymś takim? Jak tak to z góry dziękuje za informacje

Gra jest po prostu przystosowana na rynek rosyjski, gdzie zarabia się mniej. Dlatego też gry są tańsze. Tak samo jest z innymi platformami tzn. Steam i.t.p. Ja bym polecał kupić normalną wersję. W przypadku Steam takie gry są (nie zawsze) usuwane lub konto jest blokowane.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Kupujesz grę, którą można aktywować tylko w Rosji ponieważ tam ceny gier są tańsze. Twoje ip musi być rosyjskie. Pobierasz program zmieniasz ip na rosyjskie i wpisujesz kod. Gotowe!

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

Czyli przy takim zakupie istnieje szansa na zablokowanie tejże gry, tak?

Jak narazie żadna z osób kupująca taką grę nie dostała blokady. Poczytaj więcej ale nie kupuj na steamie tylko zwykły klucz na platforme Social  Club.

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

Nie wiem jak to jest w przypadku GTA V. 
Ale pamiętaj, że sporo gier ma albo blokadę taką, która wymaga grania przez VPN, co może być problemem na multi (co innego single, bo podłączysz się zalogujesz i wylogujesz = grasz dalej)
A inne mają też blokadę językową (patrz gry od Ubisoftu) i nie ważne jak mocno byś chciał, żeby grać jak człowiek musisz nauczyć się cyrylicy. 

Więc miej to na uwadze, i lepiej poszukaj czy GTA ma jedynie blokadę na aktywowanie klucza czy na grę.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wydaję mi się że Online będzie mu działało normalnie tylko nie pamiętam czy ruscy mają własne serwery, dawno nie grałem w GTA ale wydawało mi się że widywałem cyrylice na czacie czyli powinnien normlanie grać z Polakami i normalnymi ludźmi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...