Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungla

xavierxcreper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem graczem 14 lvl (ostatnio grałem wczoraj, ale miałem przerwe 2-3 tyg.) i mam takie pytanie.

Chciałbym się nauczyć grać w jungli i nie wiem jaką postać wybrać. Aktualnie gram tylko teemo (i dobrze mi idzie- teraz forma słabsza przez tą przerwe), aby uzbierać IP

Także jaką postać wybrać? udyr? jax?

//

Opublikowano

Teemo w jungli?

na początek weź Xina lub Jaxa

nie musisz nic robić tylko doskoczyć, odpalić skille i bić przeciwników

Opublikowano

Teemo w jungli?

na początek weź Xina lub Jaxa

nie musisz nic robić tylko doskoczyć, odpalić skille i bić przeciwników

nie gram teemo w jungli :D gram teraz tylko teemo by uzbierać IP

ok spróbuję teraz zagrać jaxem ;)

//

Opublikowano

Dokładnie, póki nie masz dużo punktów masterii i run to warwick jest świetnym wyborem, bo nie ma problemów z czyszczeniem dżungli, aczkolwiek jakiś konkretny gank to na 6 lvl dopiero jak masz ulti, bo tak to może być ciężko.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Jak chcesz orać, widzieć płomienie w oczach przeciwników, widzieć ich płacz i flejm. to może być to tylko jedna postać Evelynn. Polecam z całego serca, ograna Evka ora wszystko do platyny-niskiego diamentu. A bardzo dobra, możliwe, że wyżej ;)

Opublikowano

W jungle na początek najlepszy warwick nunu master yi mają dobre heale i ogólnie łatwo się nimi jungluje polecam pooglądać kogoś kto gra w jungli to się nauczysz

668421422290643422464.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...