Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki main żeby wbić dobrą dywizje?

vehr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie championy polecacie na maina teraz? Wracam do gry w lol. Dodam że lubię grać na topie lub supportem. Kiedyś grałem nasusem i alistarem i zaraz wbiłem golda 3

Opublikowano

sam musisz sobie wybrać maina, nikt nie wie jaki preferujesz styl gry, nic kompletnie

na mainowanie supporta to Thresh, bo jak złapiesz dobrym hookiem to masz dużą szanse na killa, pooglądaj różne montage ludzi mainujących thresha

przynajmniej ja miałem tak, że po obejrzeniu od razu chciało mi się grać Threshem

może to być też postać której nie lubisz

ja na początku jak wyszła Kindred byłem bardzo sceptycznie nastawiony do niej ale coś mnie nakłoniło do kupna i od razu zacząłem ją mainować

no ale, nerfy i teraz nic z niej nie ma

Opublikowano

Od siebie bardzo polecam Trundla, sprawuje sie dobrze na topie jak i supporcie, po ogarnieciu robisz kazdego 1v1 i gdy jestes ahead mozesz zrobic 1v9, trzymasz back lane samemu i dajesz duze szanse druzynie na wygranie tf. Dobre pilary moga byc game changing.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Skoro lubisz grać na topie to wybierz Teemo. Bardzo łatwo zgarnia farmę, mocno obija wroga, łatwo ucieka i dogania innych a także ma grzyby które są bardzo przydatne dla całej drużyny. Dodatkowo może psuć farmę przeciwnikowi i pójść supporta. (Teemo support najlepszy nie jest, właściwie to jest kiepski, ale i tak można iść nim na supporta przez jego blinda.)

893961446222509646083.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...