Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora do sieci

MagisterMagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu planuje stworzyć sieć serwerów na razie 2-3 serwery jedynie brak mi funduszy. Aktualnie posiadam serwer SkyBlock który stoi już ponad miesiąc i gra na nim po 10-15 online w wakacje dochodziło do 20+ online ale jednak to nie wystarcza aby dobrze rozwijać serwer. Przy sieci serwerów zawsze będzie więcej online bo jak się 1 serwer znudzi to się idzie na 2. Aktualnie tak jak już napisałem posiadam serwer skyblock i jestem w trakcie tworzenia Real Life. W planach miałem aby po SkyBlocku wystartować z jakimś survivalem a potem z real life. SkyBlock'a opłacę w 100% sam jedynie oczekiwałbym od sponsora aby opłacił lobby bungeecord + 3 serwer. Mam 15 lat jeszcze gdyby kogoś to interesowało, lecz mam na prawdę dobre podejście jeśli chodzi o serwer jak i doświadczenie. Proszę o kontakt za pomocą wiadomości na forum w razie czego mogę podać gg, skype.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...