Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić wyłączany drop?

GroNeX Tak bylo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak zrobic Drop aby dalo sie go jakos wylonczyc wyłączyć :/ np /drop i otwiera sie okno gdzie mozna wylonczyc drop, czy ktos by podal plugin link cos takiego :/  jakby ktos cos mial to jak by dal to dzieki wielkie :)

I Jeszcze jedno jaki silnik polecacie do 100/130 slotow ? 

+ Jaki Hosting polecacie aby mmial

nie limitowany ram

nie limitowane sloty

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

Jak ty chcesz robic serwer to najpierw ortografia. 

Nie ma nielimitowanego ramu, 

Drop? Polecam tego pana: https://www.youtube.com/watch?v=hrOtBdWgIX0

Ja bym ci polecił CraftHosta lub Enderchest ale bardziej Crafthosta. 

==============:+:Koja:+:==============

Pomoglem ;3?

LIKE

==============:+:Koja:+:==============

Opublikowano

Yyy znalazlem kolego Hosting :) enderchest 

:D 

Nie limitowany ram + sloty 

a co do ortografi to sry ale dyslektyk ma nawet na kompie problemy :/ 

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

Co ci po ramie skoro procesor jest słabszy. Jeżeli jakaś część systemu jest słabsza zwolni pozostałe elementy po chui komu 32 gb skoro wykorzysta tylko połowę bo procek leci na 100% i nie wyrabia. Dropów jest pełno na forum np karolekdrop. Silnik Spigot ale jeżeli nie potrafisz skonfigurować opcji jak niektórzy ludzie którzy wgrywają na serwer plugin ClearLag nie są świadomi że jego opcje są zaimplementowana w silniku i jedyne co robią to obciążają serwer jeszcze bardziej.

Plugin jest wydajniejszy ! Rozumiesz to czy przewinąć od noooowa ! Ostrożny bądz i uważaj na skrypty !

Opublikowano

hmm wiem juz mam Hosting + troche hajsu ktory mgoe w niego wlozyc i Administracja odpowiada chetnie wiec temat do zamkniecia :)

Opublikowano

Silnik, to tylko PaperSpigot # zapewnia on wspaniałą wydajność

https://tcpr.ca/downloads/paperspigot

Hosting, np. sored, albo lvlup ( Nie ma czegoś takiego jak nielimitowany ram, zawsze są jakieś ograniczenia. W efekcie oferta z nielimitowanym ramem za bardzo się nie różni, od tej z limitowanym ramem. )

Co do pluginu na drop, to skrypt tutaj wydaje się odpowiednim rozwiązaniem, napisanie takiego skryptu nie jest wcale trudne. O więcej pytaj się w dziale skryptów.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...