Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maestria

Nerss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy tylko ja mam pecha do zdobywania tokenów? Mainuje Dravena i odkąd zdobyłem 6lvl, zagrałem ponad 60 meczy, w wielu dostałem ocenę S i nie mogę zdobyć tokenu, z czego moi znajomi zagrają 5-10 meczy i zdobywają 3 tokeny... :/ Jest na to jakieś logiczne wytłumaczenie?

Opublikowano

Na 7 poziom musi byc S+ , poza tym zdobywa sie je prawie zawsze z tą ocena ^^. Nie chce Cie w błąd wprowadzać z losowoscia jak z kluczykami czy skrzynkami bo mi wydropilo raz dwa tokeny na dwoch postaciach do 7

4521609.png

Opublikowano

Dziwne, bo tokeny 7 poziomu maestrii są rozdawane za ocene S lub wyższą i jak masz 6 poziom na jakiejś postaci i zdobędziesz nią (S,S+) to wtedy zawsze dają token więc nie widzę logicznego wytłumaczenia.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Zapewne dostawałeś S- bądź S. By zdobyć token na 7 poziom trzeba zawsze mieć S+. Za każdym razem gdy zdobyłem S+ to dostawałem ten token.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Najlatwiej jest zdobyc na normalu cos takiego gdy team gra pod Ciebie, specjalnie kaz reszcie grac slabiej i postaciami takimi jak Lulu itd. to masz prawie 100% szans na S jesli nie bedziesz sie wywalac ciagle.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zapewne dostawałeś S- bądź S. By zdobyć token na 7 poziom trzeba zawsze mieć S+. Za każdym razem gdy zdobyłem S+ to dostawałem ten token.

No wlasnie ze nie tylko za S+ ja tokeny na 7 poziom dostawalem za zwykle S

Opublikowano

No wlasnie ze nie tylko za S+ ja tokeny na 7 poziom dostawalem za zwykle S

Tak jak wszyscy.

Zapewne dostawałeś nie S i S+, tylko S-. Nie można dostać tokenu maestrii siódmej, zdobywając jedynie S-.

Te tokeny dostaje się praktycznie zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...