Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zdobyć rzadkie pokemony bez FakeGPS?

Patalizator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak teraz zdobyć bez skakania itp, pokemony i to na terenie PL, bez fake GPS, po prostu by bana nie dostać. Widziałem w swoim mieście paru ludzi z dragonatami czy innymi rzadkimi poksami. A snorlaxów jest od uja, a nie mogę trafić na żadnego. 

Opublikowano

Po prostu chodzić i liczyć na szczęście. Dodatkowo z tego co widzę to im wyższy lvl, tym rzadsze pokemony się respią. Gram bez jakichkolwiek wspomagaczy i mam nidokinga, jynxa, mr mime, dratini, machop, tentacruel i inne. Wystarczy poświęcić więcej czasu i tyle.

Opublikowano

Po prostu chodzić i liczyć na szczęście. Dodatkowo z tego co widzę to im wyższy lvl, tym rzadsze pokemony się respią. 

Nieprawda. Jak jest lvl 5 i lvl 30 obok siebie to oboje będą widzieć te same pokemony. Pokemony respią się dla wszystkich trenerów.

Opublikowano

Niekoniecznie, sprawdzone na 10 lvl znajomego i 30 lvl  który mam.  Nie widzi pokemona którego ja widzę, w sumie jest i tak za duży dla niego CP i ma 2 poziom ewolucji .

Zależy to chyba od poziomu ewoluowania pokemonów, wszystkie które nie ewoluowały widać na niskich a potem dochodzą dopiero te po ewoluowaniu.  Wyjątkiem sa chyba zastosowane lure module i incense.  Widzi wtedy wszystkie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

.

Niekoniecznie, sprawdzone na 10 lvl znajomego i 30 lvl  który mam.  Nie widzi pokemona którego ja widzę, w sumie jest i tak za duży dla niego CP i ma 2 poziom ewolucji .

Zależy to chyba od poziomu ewoluowania pokemonów, wszystkie które nie ewoluowały widać na niskich a potem dochodzą dopiero te po ewoluowaniu.  Wyjątkiem sa chyba zastosowane lure module i incense.  Widzi wtedy wszystkie 

Wydaje mi się, że to jest jakiś błąd w apce. Ja np. idąc obok kumpla nie widziałem tego, co on miał na radarze, a poziom był ten sam. Ogólnie to jeśli mieszkasz w miarę dużym mieście to masz jakiś tam przelicznik procentowy szans na spotkanie rzadkiego Pokemona ale okrutna prawda jest taka, że więcej jest poza Europą.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W sumie tak najwięcej jest nie poza Europą ale samą Polską, np w Anglii mam 90% dostępnych pokemonów u siebie w mieście, mam 120 w pokedexie na razie uzbieranych.

Na resztę trzeba się wybrać bo jak na razie na te rzadkie nikt nie ma spotu tutaj albo rodzą się im tylko z jajek.  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

bo rozumiem, ze uzywanie snipów, czy jakie kolwiek fake gps, lub teleportowanie, grozi prędzej czy poźniej banem ?

Tak. Nawet za użycie bota jest ban. Zapewne ludzie używający botów są, że tak powiem na liście Niantic i monitorowani są.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Szukasz miejsca gdzie nie ma żadnych pokemonów w pobliżu, odpalasz intensje i wsiadasz na rower wtedy masz największe szanse.

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

Po prostu chodzić i liczyć na szczęście. Dodatkowo z tego co widzę to im wyższy lvl, tym rzadsze pokemony się respią. Gram bez jakichkolwiek wspomagaczy i mam nidokinga, jynxa, mr mime, dratini, machop, tentacruel i inne. Wystarczy poświęcić więcej czasu i tyle.

Każdemu pokazują się te same poki niezależnie od LVL. Z wyższym lvl i lepszymi pokami to jest złudzenie bo dłużej grasz i masz większe prawdopodobieństwo na złapanie jakiegoś poka ;)

Szukasz miejsca gdzie nie ma żadnych pokemonów w pobliżu, odpalasz intensje i wsiadasz na rower wtedy masz największe szanse.

Niestety ale to działa najczęściej na małe pokemony :/ Rzadko kiedy można coś fajnego wydropić.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...