Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od czego zacząć tworzenie hostingu gier, vps itd?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie: czy gdzieś w internetach znajduje się wyciek plików jakiegoś hostingu gier,vpsow itp? Jeśli tak to proszę linki, jeśli nie to może od czego zacząć? PHP,html,CSS,SQL nie sa mi obce ale nw jak sie za to zabrac

Opublikowano

jak budowałem prosty kompilator, to wykorzystałem po stronie PHP zapis danych na FTP + osobny program na PC, który dane stworzone przez skrypt PHP odczytuje i wykonuje odpowiednie funkcje. piszę tutaj o przypadku, gdy skrypt PHP i program na PC znajdowały się na dwóch oddzielnych serwerach

można również w całości oprzeć system wyłącznie na skryptach PHP bez potrzeby pisania programu do obsługi serwerów itd.

Opublikowano

Thx i mam jeszcze dość głupie pytanie: czy to api umożliwia dodanie na stronie możliwość kupna serwerów u ovh tyle ze na swojej stronie? Na jakiej zasadzie działa to kupno bo w api znalazłem przykład z sms ale gdzie te smsy by szly-co zasilaly

Opublikowano

Thx i mam jeszcze dość głupie pytanie: czy to api umożliwia dodanie na stronie możliwość kupna serwerów u ovh tyle ze na swojej stronie? Na jakiej zasadzie działa to kupno bo w api znalazłem przykład z sms ale gdzie te smsy by szly-co zasilaly

Na pewno można z domenami, nie wiem jak jest z VPSami, ale też powinno się dać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...