Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z głośnikami

kosiarz120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z głośnikami creative mianowicie dzwiek jest inny taki zniekształcony co robić? na kazdym kablu prubowałem :P po przemeblowaniu pokoju takie coś się odwala jak będzie to potrzebne to potem film podrzuce jak dzialają :P

Opublikowano

Jak się zepsuł wzmacniacz to raczej nie pomożemy 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

i tego kurna się obawiałem :P może podesłać jeszcze filmik jak to chodzi? bo jeszcze tak z 2 tyg temu chodziły żłoto :P

aaa i pare razy mi się tak robiło :P że taki nieczysty dzwiek 2 miechy z nimi nic nie robiłem działały itp a po właśnie przemeblowaniu znowu to samo :P

https://www.youtube.com/watch?v=RiimGlMZrxQ&feature=youtu.be

Opublikowano

A masz inne głośniki które możesz tam podłączyć? Do czego podłączasz? PC? Jaka karta dźwiękowa? Nic nie pociągnąłeś przy przesuwaniu mebli? 

Opublikowano

nie mam innych glośników ale tu nie chodzi na pewno o kable bo najpierw podłączałem do xboxa 360 i tak samo i przy pc to samo a karta dzwiekowa zintegrowana i ze słuchawkami jak podłączam wszystko ok

Opublikowano

@UP

Może teraz dość głupie pytanie ale sprawdziłeś czy wszystkie kable są dobrze podłączone? Często taki problem wystepuje gdy kabel do mini jacka się odwrotnie zalutuje i dźwięk jest wtedy zniekształcony. Sprawdź czy dobrze wszystko podłączyłeś skoro przed przemeblowaniem wszystko działało.

Opublikowano

Naprawione... poprostu nie stykały się z tyłu kabelki od pozostałych 2 głośników i działał aby ten jeden główny dzięki za pomoc :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...