Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać w Bad Company 2?

Kiritsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wrócić do gry podanej w tytule jednak ciekawi mnie czy jeszcze warto, chodzi mi o ilość graczy i serwery, a szczególnie Polskie. Dużo jest graczy jak i serwerów czy raczej niewiele?

Opublikowano

Według mnie warto, gracze są oraz z serwerami problemu nie ma :)

Polaków też od czasu do czasu widać, lecz zbytnio ja np. wolę pograć z ludźmi innej narodowości :v

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Wiem, że fabuła jest dobra. Graczy jak jest to jest na pewno mało. Bardzo mało postów pojawia się w dziale związaną z tą grą, więc gra ma niską już popularność. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

A macie może nazwy jeszcze stojących Polskich albo takie na których gra dużo rodaków?

EDIT. Pograłem trochę i na wielu serwerach jest po prostu armia ludzi ze wspomagaczami, a do tego masa serwerów zmodowanych gdzie exp leci x15. Nie polecam, a szkoda bo fajnie sie grało

Opublikowano

Serio?

Nie chcę nic narzucać, ale żeby poczuć klimat Bad Company najlepiej gdy się przejdzie wpierw kampanię. Jeżeli nie grałeś wcześniej w BF2/BF2142 na PC to może być ci trochę ciężej i się wydawać by mogło że ludzie mają te "wspomagacze" :v

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Ja osobiście ostatnio w BF BC 2 grałem w 2015, po jakiejś 3,5 letniej przerwie i serverów było dużo, jednak klimat nie ten sam, w BF BC 2 Vietnam też są pustki. Szkoda, bo lubiłem te czasy, kiedy pół roku po wyjściu BF BC 2 grało się ze znajomymi i był fun, niestety to nigdy nie wróci. Także jeżeli chcesz to możesz wrócić, ja jednak byłbym na nie, chyba że masz ekipę, z którą można pograć.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Serio?

Nie chcę nic narzucać, ale żeby poczuć klimat Bad Company najlepiej gdy się przejdzie wpierw kampanię. Jeżeli nie grałeś wcześniej w BF2/BF2142 na PC to może być ci trochę ciężej i się wydawać by mogło że ludzie mają te "wspomagacze" :v

Przeszedłem kilka razy cała kampanię, a do tego miałem max poziom. Po prostu chciałem wócić do tej gry po przerwie dlatego też zadałem te pytania.

Opublikowano

Ja również polecam. Moim zdaniem to była jedna z najprzyjemniejszych części tej serii jeżeli chodzi o multi chociaż wiem że to moje zdanie i nie każdy musi się zgadzać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...