Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zostać spooferem?

SuperKeruj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zostac spooferem (chyba tak to sie pisze) xD Generalnie to słyszałem że spooferzy mają wszystkie najlepsze poksy itp, poprzez własnie jakieś czity, i jakie to są czity? Chodzi mi o czity nie na fona tylko komputer

Opublikowano

o.O  https://pl.wikipedia.org/wiki/Spoofing

Co do poków, to wystarczy używać snipera i będziesz miał same najlepsze poki.

Jestem za korzystaniem z pięknej polszczyzny, a nie chamskich zapożyczeń. :)

No, tylko, że za snipera można szybko bana wyrwać.

Brednie z tym sniperem, mnie nie mogą złapać już od ponad miesiąca. Jak się potrafi używać to nikt nie złapie.

Opublikowano

Brednie z tym sniperem, mnie nie mogą złapać już od ponad miesiąca. Jak się potrafi używać to nikt nie złapie.

Wystarczy, że ktoś Ciebie zraportuje i już konta nie masz. Przy korzystaniu z bezpieczniejszych botów taka szansa jest niewielka. xp

Opublikowano

Wystarczy, że ktoś Ciebie zraportuje i już konta nie masz. Przy korzystaniu z bezpieczniejszych botów taka szansa jest niewielka. xp

A no przy raporcie to wiadomo, bo sam donoszę na ludzi z miasta i znikają. Ja nie wstawiam poków do gymów, a jedynie wybijam każdy który jest na minimum 5lvl. Nawet nie wiesz jak się złoszczą na grupie na fb, gdy ktoś im zbije kilka gymów ok 8lvl i na dodatek zostawia białe :p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...