Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Zapowiedź mojego kanału - oddshoty

_Krzychu_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma tu zbyt dużo ciekawych oddshotów. Rozumiem, że to jest swojego rodzaju zwiastun tego, co pokaże się na tym kanale, ale właśnie zwiastun powinien zachęcać do oglądania. Poza tym audio za głośno.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma tu zbyt dużo ciekawych oddshotów. Rozumiem, że to jest swojego rodzaju zwiastun tego, co pokaże się na tym kanale, ale właśnie zwiastun powinien zachęcać do oglądania. Poza tym audio za głośno.

Dzięki, dopiero zaczynam i nie mam w tym żadnego doświadczenia, można powiedzieć, że się uczę. Od czegoś trzeba zacząć, zobacz resztę moich filmików, może bardziej do Ciebie przemówią. Pozdrawiam 

Opublikowano

Kolejny wannabe oddshoter ktory daje pol-nagie panie i +18 jako klik bait xD To juz nawet smiesznie nie jest tylko zalosne. Ja rozumiem, ze czasem jest cos do smiesznego pokazania na streamie ale nie musi tego pol internetu wstawiac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kolejny wannabe oddshoter ktory daje pol-nagie panie i +18 jako klik bait xD To juz nawet smiesznie nie jest tylko zalosne. Ja rozumiem, ze czasem jest cos do smiesznego pokazania na streamie ale nie musi tego pol internetu wstawiac.

Jak Cie to nie interesuje to przecież nie musisz oglądać nikt Cie do tego nie namawia. Treść jest przeznaczona dla osób którzy lubią.

Dla Ciebie może i nie jest śmieszne , ale dla niektórych jest ;) Pozdrawiam

Opublikowano

Jak Cie to nie interesuje to przecież nie musisz oglądać nikt Cie do tego nie namawia. Treść jest przeznaczona dla osób którzy lubią.

Dla Ciebie może i nie jest śmieszne , ale dla niektórych jest ;) Pozdrawiam

Po prostu wyrazilem swoja opinie, lubie oddshoty tak jak mowilem, mozna cos smiesznego obejrzec, ale nie jest smieszne wstawianie pol nagich pan i +18 w nazwach kiedy nic takiego nie ma i nie moze byc na ytbie

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Synek zmienił(a) tytuł na [Video] Zapowiedź mojego kanału - oddshoty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...