Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft - wspólne narzekanko

Gość Marichcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. 

Wiele osób nawet nie ukrywa, jak wkurza ich MineCraft, więc zapraszam do narzekania.

Żadnych optymistycznych postów! Tylko hejty!

Osobiście lubię MC, ale fajnie będzie poczytać taki temat ;> 

To ja zacznę: 

Serwery robione pod hajs to szajs (aż się rymło)! Ludzie robią serwer, napracują się, ale tylko po to, aby poszerzyć portfel. Gdy będzie im mało, to zwiększa się P4W, a potem nudzi im się MC i mają w czterech literkach graczy. Katastrofa.. 

Opublikowano

Tak szczerze to też lubię popykać w MC, ale denerwują mnie takie serwery "PAY2WIN" również znane jako 'IZIHACE" robią je dzieci z gotowych paczek ... 0 dopracowania i 0 ogarnięcia ze strony administracji, tylko hajs hajs hajs i jeszcze raz hajs ...

Opublikowano

Niestety, poziom graczy mc jest dzisiaj bardzo niski... szczególnie na serwerkach za 10 zł i serwerach p2w mających 1000 graczy jednocześnie z kolorowymi nickami i mocami za 30 zł smsem placone. Nawet wpadłem na pomysł żeby wykupić serwer za dyche robiony "dla beki" (izihace lub zwykłe szare sv+fractions)

Przydałby się jakiś ogarnięty serwer fb + sv tylko dla premasów.

Wogole powinny być tylko serwery Premium.

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Core i3 2120 | 4 GB RAM DDR3 1333 | Gigabyte GTX 460 SOC | WD Blue 640 GB | ASUS P8H61-M LE Rev 3.0 | be quiet! System Power 8 600 W | obudowa iBox (bodajże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...