Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Dobrze Zarobić Na 50-53Lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc zauważyłem że od 50-53lvl dropi w świątyni bardzo dobrze zwój błogosławieństwa. Pytacie gdzie to ja wam powiem:Pwitynia.jpg

Właśnie tutaj jest bardzo dużo mistyków, dobrze by było mieć coś właśnie na mistyki. Od 50lvl do 53lvl to tutaj dropi najwięcej bodzi wiem z własnego doświadczenia.

Przez 5godzin expienia można dropnąć nawet 4 bodzie i nie dość że są bardzo drogie (na starszych serwerach nawet po 7kk) to i dobrze exp leci.

Ja osobiście dawałem rade mentalem z łuską+6 toporem+9 srebrną branzą+9 ebonitami+9 i żelakiem+9 cały spot z 2 stron.

Dziennie można zarobić nawet 25kk (odliczyłem kase na poty)Dla takiej postaci to naprawde zastrzyk gotówki:D:D

Opublikowano

Nic mu sie nie pomyliło, na monku bodzio chyba akurat 3kk, ale na s11 6kk, inne tak samo.

Sposob dobry ale nudny!

No ile można xD Jajo bym zniósł .

Wole iść na metki i zarobic wiecej:D przez 5h dropa na metkach 35 droperem mozna zarobic duuuuuzo

TTRocmxfX19ldW5lX19fMTk3X19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fOF9fX25vbmVfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Ja nie mówię żebyś szedł tam dropić tylko to jest dobry sposób dla ludzi którzy chcą podexpić dobrze a przy tym i zarobić sporo.

Opublikowano

lecą od 50-53 i od 56 wzwyż na kiriani chodzą po około 5,5kk-6,2kk.Lecą dosłownie wszedzie nie tylko w swiatyni.mi dropnał na pustyni ze szpona ,w swiatyni Hwang

Opublikowano

7kk? bez jaj myślisz że ktoś ci kupi zwłaszcza na nowych servach gdzie gracze mają mniej kasy?

Gówno wiesz, a mówisz. Na Orionie (serwer gdzieś od marca) i bodzie nawet do 8kk! I pomyśl, że ludzie je kupują.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Czy ja napisałem że na nowych serwerach? Podkreśliłem że na starszych serwerach cena dochodzi nawet do 6-7kk

Opublikowano

Prawda zależy wszystko od serva a co do miejsca dropu to zależy od szczęścia ja z własnego doświadczenia polecam dt do takich rzeczy.

banned [*]

Opublikowano

Kurwa, teraz jak zaczęły dropić bronie na 75 w grocie to to wszystko wywróciło rynek do góry nogami. Cena bodzia wzrosła, bo jakby chodził po 1kk prawie każdy Leszek z 75 by miał zatrutego +6/7 -.-, więc teraz na wszystkich serwerach cena bodzia to 5kk+

Dodam że porównywalny exp jest w DT, a więcej możesz zarobić bo:

-większa ilość grupek=większa ilość na bodzia

-trzymasz zawsze przy sobie jakiś item dla wszystkich kowali, nie wiadomo który się trafi i może przy okazji zabierzesz się z grupą idącą na kowala

-trochę lepsze eq i spokojnie dojdziesz do króla demonów + przeniesie cię na metki, gdzie z buffem na luzie go dedniesz

Pozdro

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Zapraszam na almanach - 8kk bogdan idzie odrazu a cene sr to 9-10kk . Dzieki za info ;] jeszcze 30% , wbije 50 i tam pojde ;] Mam nadzieje ze dropnie .

+

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...