Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomniane hasło

SeterPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio szczęście się ode mnie odwróciło i zapomniałem hasła do mojego głównego konta. Pisałem już do supportu, ale zadają tam takie pytania, że gdy na nie odpowiedziałem, napisali mi, że to nie jest wystarczająca ilość informacji, żeby być w stanie odzyskać moje konto. Dlatego zwracam się do Was, co mógłbym zrobić, żeby je odzyskać? Najgorsze jest to, że znam tylko login, bo e-mail został zmieniony na jakiś zbitek liter, do którego zresztą nie mam dostępu. Czy w takiej sytuacji jest w ogóle możliwość, żeby odzyskać to konto?

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Jedynym wyjsciem jest support, jesli nie znasz odpowiedzi na pytania to nie masz szans odzyskania konta. Poszukaj jakichs dowodow na komputerze, ze konto jest twoje, jakies dowody kupna RP czy miejsca z ktorych grales, spamuj ticketami i ktos powinien pomoc. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jedynym wyjsciem jest support, jesli nie znasz odpowiedzi na pytania to nie masz szans odzyskania konta. Poszukaj jakichs dowodow na komputerze, ze konto jest twoje, jakies dowody kupna RP czy miejsca z ktorych grales, spamuj ticketami i ktos powinien pomoc. 

Już wysłałem 2 tickety i mam dość odpowiadania na tej wszystkie bezsensowne pytania, ale dzięki za rade, tak zrobie.

Opublikowano

Już wysłałem 2 tickety i mam dość odpowiadania na tej wszystkie bezsensowne pytania, ale dzięki za rade, tak zrobie.

Odpowiadaj odpowiadaj też się niedawno męczyłem z odzyskaniem konta (bo loginu zapomnialem) i w ciagu jakiś 3 tyg udało mi się je odzyskać (co z tego że 3 typa musiało się tym zająć : 1 pisał nie odzyskam -> pisałem cośtam -> 2 się pojawił i zaczynał pytać o to samo) Najlepiej podaj im takie informacje których nikt inny nie zna (np kilka pierwszych champow jakich kupiles, nr psc ktorymi placiles , na co wydales tokeny do refundowania) Jak masz inne konta to z podziałem na regiony podaj im loginy, wyślij im obecny adres IP (mnie o to pytali bo jak pozniej sie dowiedzialem w trakcie odzyskiwania mi sie zmienil, mimo ze nie powinien), w sumie nawet jak znasz to podaj im co masz w hextech craftingu  :D Czym więcej informacji tym lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...