Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadki fps'ów po patchu

kampii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po najnowszym patchu 6.18 mam dziwne spadki fps'ów ładowanie gry i start wygląda normalnie ale kiedy miniony przychodzą na linie z 60fpsów spada mi do 25-30. Klikałem "napraw" w patcherze i nic nie dało.

Opublikowano

A nie zauwazyles spadkow w innych grach? Moze pobrales jakies programy w miedzyczasie? Czasem riot robi takie patche, ze ludziom zaczyna lagowac, ale po jakims czasie naprawiaja

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W innych grach

A nie zauwazyles spadkow w innych grach? Moze pobrales jakies programy w miedzyczasie? Czasem riot robi takie patche, ze ludziom zaczyna lagowac, ale po jakims czasie naprawiaja

W innych grach fpsy są normalne, żadnych programów nie pobierałem, a wiadomo w jakim czasie to naprawią?

Opublikowano

Reinstall lola raczej zbyt dużo nie da. Spróbuj wyłączyć wszystkie programy które zżerają ci RAM podczas gry.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Reinstall lola raczej zbyt dużo nie da. Spróbuj wyłączyć wszystkie programy które zżerają ci RAM podczas gry.

Bardzo inteligentna porada która napewno pomoże

W takim razie wyłącz synchronizacje pionową,daj cienie na niskie i wyłącz dodatkowe efekty występujące na mapie jakoś musisz to przeboleć

Opublikowano

nie rozumiem czemu nigdy autorzy takich tematow nie podaja swojej specyfikacji pc, przeciez to tak jakbym prosil o porady na temat tego co zjesc na sniadanie, a nie powiedzialbym ze jestem uczulony na mleko 

Opublikowano

Racja, wziąłeś pod uwagę że komputer tez sie "zużywa"? Wina nie musi leżeć po stronie patcha bo u Mnie sie nic nie zmieniło.. Poza tym moja radą dla Ciebie jest dodanie informacje o komputerze, a wtedy Ci mogę poradzić w kierunku zmiany np. Ramu. Na ten moment radze Ci posprzątać komputer od zewnątrz i wewnętrz ( usun co niepotrzebne, zdefragmentuj dyski ). Powodzenia ;)

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...