Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Full Client Csyt2

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Postanowiłem pobrać full wersje gry CSyt2. Oczywiście już ją pobrałem ale nie widzę żadnej korzyści z grania na Chińskiej wersji gry.

A teraz kilka ważnych pytań :)

1. Czy można coś zrobić aby full wersja (Chińska) była po polsku, znaczy się co dropi, bony i reszta.

2.Jakie pliki odpowiadają za hwangi itp. ponieważ chcę wkleić je do Metina PL 2008. Bo chcę wersję po polsku ale żeby było wszystko widoczne i można było wszystko robić.

3. Czy mogę normalnie wkleić Metin2Mod od KaMeRa ? Czy jakieś spolszczenie

Wymagania:

Jak ktoś może niech poda jakieś linki do tych plików lub poda nazwę.

Wynagrodzenia:

Piąteczka i plusik lub Piąteczka i minusik :)

Opublikowano

Sciągnij i zainstaluj do metka z 2008r. Metin2Mod'a

http://download73.mediafire.com/chfomh99lmig/2jthy1z3nzm/Metin2Mod_ml.exe

Link nie mój ;), ale skanik dodam[

http://www.virustotal.com/pl/analisis/af50728c39628f69e03f4d287044568a13da0dcfc9cc15704b2577b1045b4f4a-1274021632

A potem ściągnij pliki z tego tematu i wklej do Pack w metku 2008 ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/155765-download-pliki-csyt2-do-spolszczenia/

Mi w ten sposób wszystko śmiga, widze wszystko, mogę ulepszać wszystko i mam po polsku all :)

Liczę na + i 5 ;PPPPP

Opublikowano

1. Niemożna mieć spolszczenie w CHińskim Metku.

2.Poszukaj wpisz na mpcforum w szukaj csyt2 hwang i znajdzie.

3.Gdzie chchesz go wkleić jeżeli chchesz kamera wkleić do chińskiego metka to niedarady

POMOGŁEM DAJ + i 5.

Opublikowano

@UP

Błąd w 1 pytaniu, nie znasz się to się nie odzywaj. Spolszczenie nie może być ale on się pytał o sposób, a nie o spol jak plik. A więc można zrobić, wystarczy, że rozpakujesz pliki i zaczniesz je spolszczać albo zamienisz nazwy z locale_pl. Sam zrobiłem sobie takiego klienta więc trochę posiedzisz ale zabawa na takim kliencie jest o niebo lepsza; funkcjonalność chińskiego,a po polsku :) Jeżeli do tego dodasz pliki "mc"

to możesz grać na każdym privie ze swoim klientem.

Fw15x0y.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Też mam ten problem mam clienta gry zzyt2 i jak uruchomić swojego serwa na hamachi wklejam spol czy tam moda KaMeRa i pisze load locale error HELP dam 5 x +

CHADA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hej.

Postanowiłem pobrać full wersje gry CSyt2. Oczywiście już ją pobrałem ale nie widzę żadnej korzyści z grania na Chińskiej wersji gry.

A teraz kilka ważnych pytań :)

1. Czy można coś zrobić aby full wersja (Chińska) była po polsku, znaczy się co dropi, bony i reszta.

2.Jakie pliki odpowiadają za hwangi itp. ponieważ chcę wkleić je do Metina PL 2008. Bo chcę wersję po polsku ale żeby było wszystko widoczne i można było wszystko robić.

3. Czy mogę normalnie wkleić Metin2Mod od KaMeRa ? Czy jakieś spolszczenie

Wymagania:

Jak ktoś może niech poda jakieś linki do tych plików lub poda nazwę.

Wynagrodzenia:

Piąteczka i plusik lub Piąteczka i minusik :)

Witam mam pytanie czy mógł byś wsadzić clienta na np speedyshare : ?? Bo mam problem z pobraniem ; z góry dziękuję

Opublikowano

Z klienta folderu pack skopiuj all oprocz index . Wklej do Metina 2008r do pack :D

Już masz.

cerberusek2435.png

Zbieram - :) To tylko jedno kliknięcie.

Opublikowano
Z klienta folderu pack skopiuj all oprocz index . Wklej do Metina 2008r do pack :D

Już masz.

weź się dziecko nie odzywaj, to co napisałeś nie działa i powinieneś dostać warm za spam...

Pozdrawiam, Maniek {Zbieram-}

ptaki9wudw3tb4.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...