Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3: Serca z Kamienia PS4 - pusta skrzynia w zadaniu "Z dalekiego Ofiru"

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem otóż mój wiedźmin 3 spaczowany jest do najnowszej wersji.. kupilem dodatek Serce z Kamienia i mam tą misję poszukiwania schematów ofirskich i otwieram skrzynke a tam nic nie ma.. Czytałem, że był taki bug ale usuniety w łatce 1.20... a teraz już mam wieśka 1.30 a tn bug nadal występuje? Co mam zrobić?? Jakieś porady?? Nie chce olać misji, bo chciałbym mieć wszystko 100%.. Co zrobić? Bawić się coś z aktualizacjami? Jeśli tak to jak? I jak nie stracić save'a? 

Opublikowano

Co do zadania to spróbuj zrobić na razie inne podzadania z "Dalekiego Ofiru", czyli idź szukać innych schematów. Może zabrałeś ten schemat i dlatego go nie ma? Zbierzesz inne i może ci zaliczy zadanie.

Opublikowano

Na PC wystarczy sprawdzić spójność plików/naprawić instalacje. Nie wiem jak to działa na konsoli, ale jeśli jest coś podobnego to należy tego użyć. Pewnie czyszczenie plików na dysku związanych z tą grą pomoże, ale zapewne usunie zapisy.

Opublikowano

Co do zadania to spróbuj zrobić na razie inne podzadania z "Dalekiego Ofiru", czyli idź szukać innych schematów. Może zabrałeś ten schemat i dlatego go nie ma? Zbierzesz inne i może ci zaliczy zadanie.

Nic to nie dało

Opublikowano

Jak przeniose save na pendrive'a http://www.eurogamer.pl/articles/2014-10-10-playstation-4-poradnik?page=18 i zrobie coś takiego http://support.2k.com/hc/pl/articles/204395718-Jak-wyczy%C5%9Bci%C4%87-bufor-na-konsoli-lub-komputerze to może pomóc?? :D Nie znam się, googlowałem chwile.. tak w ogóle to napisałem do supportu CD Projekt Red o pomoc, ale za nim mi odpiszą to minie rok pewnie ^ ^

Edit. Zamiast dawać nieprzydatne ostrzeżenie mógłbyś skopiować, wkleić do wcześniejszego postu i usunąć ten. Ale nie, lepiej nie pomóc.. a walnąć ostrzeżenie bez żadnej informacji.. -,-

Edit.2 Poradziłem sobie ze wszystkim - do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...