Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RIP 5.0 AS Kog

Silverek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może to i dobrze. Stary Kog'Maw wcale nie był taki zły, niektóre zmiany były mu całkowicie niepotrzebne. Zobaczymy, co wymyśli znowu Riot, bo wątpię, żeby go po prostu cofnęli do stanu przed reworkiem.

Opublikowano

Szkoda... wg mnie nowy Kog'Maw był ciekawszy, a ten stary zbyt schematyczny...

Opublikowano

Gosh, na szczescie jakas zmiana, aktualny kog maw to miazga, random moze tym zagrac pierwszy raz, kliknac W i jesli team gra pod niego to free win...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

NO NIE ;((( eh mój kitting na 5.0 as no nie lata treningów w *izdu, ale i tak już nie gram w ligę  więc... osobiscie wolałem i wole tego kog'a, który jest... był to mój styl gry ponieważ uwielbiam postacie bazujące na as jak vayne etc, no cóż... life is brutal :(

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

k***a jednej wgl inną 2x no to jest już k***a przesada co riot robi "Kog maw nie jest w dobrej formie" chyba ich mózgi o ile posiadają co mamy powiedzieć o takim urgocie który jedynie co to jest może grany na urfie poza tym uważam że nowy kog maw był bardzo ciekawy jako jedyny adc osiągał 5.0as co czyniło go unikatowym a teraz znowu powróci i będzie typowym adc 0,0  

Opublikowano

Z jednej strony dobrze, a z drugiej źle

ja się mega cieszę, bo kogiem i tak nie grałam, a granie przeciwko niemu było udręką 
także nareszcie  <3  <3

xyz.

Opublikowano
Stary Kog'Maw był lepszy pod starą metę. Myślę, że w tej się niestety nie odnajdzie. 

Riot Games powinien go zostawić w spokoju i starać się to inaczej rozwiązać, no ale cóż...

893961446222509646083.png

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy to rozwiązanie. Uwielbiałem grać Kog'Mawem przed reworkiem, a po nim stał się dosyć "nijaki", chociaż nafeedowany był bardzo mocny. 

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy to rozwiązanie. Uwielbiałem grać Kog'Mawem przed reworkiem, a po nim stał się dosyć "nijaki", chociaż nafeedowany był bardzo mocny. 

nie tylko nafeedowany był bardzo mocny, ogólnie był mocny

Ja zawsze miałam problem z kogiem na linii 

xyz.

Opublikowano

Dla niektórych był silny, a dla niektórych był papierkiem.. Ten temat jest bezsensu wiec nie wiem dlaczego dyskusja idzie w tym kierunku skoro stary kog tez byl silny dla niektórych postaci, a dla niektórych był papierkiem ^^.

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...