Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite odyseja i pytanie o gemy

Inatach17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W tym roku chciałbym wziąć udział w odysei ale mam parę pytań do ludzi którzy brali udział w poprzednich oraz takich, którzy wiedzą co nieco o "dorabianiu" sobie gemów.
1. Ile gemów potrzeba by skończyć całą odyseję?
2. Czy skórka która wyjdzie na samym początku event'u musi być kupiona w określonym czasie czy można np. poczekać do ostatniego miesiąca i wykupić wszystkie skórki jakie do tej pory wyszły?
3. Czytałem poradniki odnośnie "darmowych" gemów poprzez klikanie, wysyłanie sms, wypełnianie ankiet itp. Czy dalej to działa? Czy opłaca się to robić?
4. Czy są inne metody do zdobywania gemów?
Serdeczne dzięki za odpowiedzi ;)

Opublikowano

1. Jeżeli wykonasz każdy quest to na resztę itemów będziesz potrzebował jedynie 5850 gems a jeżeli nie wykonasz żadnego questa to wydasz ponad 8000 gemów. Info mam od HirezStew (reddit/twitter).

2. Możesz poczekać nawet do ostatniego dnia i wykupić wszystkie itemy.

3. Ja tak zarabiam 200 gemów dziennie oglądając przy tym film więc tak opłaca się robić, ale jeżeli jesteś idiotą to nic nie zarobisz.

4. Tak, możesz na przykład pójść do pracy, czekanie na te śmieszne eventy na których zarobisz kilka gemów, daily reward lub okradanie małych dzieci.

Poza tym Odyseja w tym roku jest inna, poczytaj sobie na ich głównej stronie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź ;)
O pieniądze się nie martwię ale jak mogę zdobyć coś za darmo to wolę nie wydawać nic ^^

Opublikowano

Ta gra jest żałosna, nawet zł bym nie wydał na to, ale jak ci się tak podoba, to sobie wydawaj. Ogólnie odradzam kupowania odysei, bo limitka jest słaba oraz będą średniawe skiny.

Live a life you'll remember.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...