Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na ominięcie Leaverbustera

vehr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakiś sposób na ominięcie leaverbustera? Mam 20 minut :D

Nie da rady, a wychodziłeś normalnie z gry, czy Ci Internet rozłączyło? Bo z tego co zauważyłem mi za świadome wyjście z gry zawsze daje leavebustera 20 min a jak Internet rozłączy to nie mam :D

Opublikowano

Internet rozłączyło ze 4 razy

Kiedyś istniał taki sposób, teraz już jednak nie działa, niestety. Pozostaje Ci tylko zagrać te mecze z leave busterem.

Opublikowano

A co się stanie jak jeszcze mimo to ze mam 20 minut kary będzie mi się rozłączało?

Prawdopodobnie dostaniesz bana lub dłuższą karę, nie jestem do końca pewien, ale na 100% coś z tych dwóch.

Opublikowano

Jak sie nie boisz to odpal sobie bota w tle na 5 aramek czy gier na boty i idz grac na smurfie, w pare godzin zejdzie ci banik i nie bedziesz musial sie meczyc ( chyba, ze masz cos konkretnego do roboty przez 20 minut bana :v )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

A co się stanie jak jeszcze mimo to ze mam 20 minut kary będzie mi się rozłączało?

Prawdopodobnie dostaniesz bana lub dłuższą karę, nie jestem do końca pewien, ale na 100% coś z tych dwóch.

Leaverbuster jest max. 24 godzinny, a za rozłączanie, może dostać jedynie kolejne serie leaverbustera. 

Co masz z tym internetem? 

strange1.jpg

Opublikowano

Na szybkie pozbycie się leaverbusterów pykaj sobie rundy na te najłatwiejsze boty, które zwą się "Wstęp" (grasz 7 - 12 minut) i czekasz sobie leaverbuster.

Ja tak zawsze robie gdy otrzymam kolejke z leaverbusterem. Szybko można się tego pozbyć. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...