Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem CS:GO

dawidek951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z cs:go, posiadam windows 10 ostatnio 3 dni temu miałem jakąś aktualizację więc ja zrobiłem, po tej aktualizacji cs:go przestał działaś dodam ze przed aktualizajcą cs:go działał normalnie. gry dana aktualizacja sie zrobiła to koniec. dodam wam filmik który przedstawia tez sam błąd, jeśli komuś nie chce sie wchodzić to powiem tak odpalam csa przez steam pokazuje sie w steam ze gram a na ekranie czarny ekaran i powraca do pulpitu a w menedzerze zadian cs nie ma. Tak sprawdzałem spójność plików czy coś w tym stylu i błędu nie wykryło. ale jak odpale od folderu to cs odpala normalnie tylko z takim błedem jak " brak mozliwosci grania turniejów, ze jakiegoś anti-cheat nie objemuje" coś w tym stylu. poradzicie coś? bo planuje tez postawić serwer a tu nagle takie cos i nie mam jak sprawdzać plików i pograć ze znajomymi i streamować ..... dodam jeszcze co do filmiku " w menederze zadnian nie widac cs:go... " 

tutaj proszę filmik : https://www.youtube.com/watch?v=o1jMW3f_eI4 

Opublikowano

Robiłeś reinstala gry? Wyłącz zapore systemu.

@offtopic

Założę się że gdybyś zainstalował win7 na swoim komputerze nie miał bys żadnych problemów z csem.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

76561198102300375.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...