Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest sens zycia?

Venefiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole

Jakie rozkminy

Nigdy do tego nie dojdziesz pytając się na największej nerdowni w Polsce

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Sensem życia jest zdobywanie stanów związanych ze szczęściem i życie w harmonii z Bogiem, rodziną i przyjaciółmi i poświęcanie się innym ludziom poprzez wkład w ich życie.

Opublikowano

sensem życia jest nażarcie się do syta i ruchanko

moje motto brzmi jedz, pij i ruchaj ile masz kasy w portfelu

Opublikowano

@Venefiz jakas złota myśl.

Co to za stalkowanie ma być? :v

@Mexantine tak tylko jajcowalem, kek

Oj znamy się, znamy.

Topic: Samorozwój, samorozwój i jeszcze raz samorozwój. Wiedza to najwyższy kapitał.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Dla mnie sensem życia jest poznanie siebie czyli ''nadswiadomosci'' poznanie prawdy swiata i iluzji i co sie za nia kryje (oswiecenie), oraz bardzo ważne znalezienie ''złotego środka'' to jest ''TUTORIAL'' potem odnajduje sie swoja droge życiową i co sie chce robic i lecisz z tematem i traktujesz życie jak ''gre'' i zdobywanie celów (pokolei nastepnych bo bez celu zycie traci sens ) satysfakcjonuje Cie. No i tyle ode mnie :) PS. NWO is coming

Opublikowano

Dla mnie sensem życia jest poznanie siebie czyli ''nadswiadomosci'' poznanie prawdy swiata i iluzji i co sie za nia kryje (oswiecenie), oraz bardzo ważne znalezienie ''złotego środka'' to jest ''TUTORIAL'' potem odnajduje sie swoja droge życiową i co sie chce robic i lecisz z tematem i traktujesz życie jak ''gre'' i zdobywanie celów (pokolei nastepnych bo bez celu zycie traci sens ) satysfakcjonuje Cie. No i tyle ode mnie :) PS. NWO is coming

To rob cos, aby zapobiec nwo. Nie wiesz, czy jestes w elitarnej liczbie osob, ktore przezyja.

Vanitas vanitatum et omnia vanitas

Opublikowano

Sensem życia jest samo korzystanie z niego, nie zadawanie sobie głupich pytań tylko robienie to, czego się chcę.

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...