Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nielimitowany internet play abonament.

MaTe ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam usługe smartfon ultimite gdzie aktulanie mam 4gb internetu. W usługach mają oni nielimitowany internet za 29,99 zł. Czy to jest napewno nielimitowany, czy po jakieś określonej ilości wykorzystania internet jest slabszy. Może ktoś posiada to i powie, jak to wlasnie wygląda, bo gdzieś czytałem, że play może obniżyć prędkość.

Opublikowano

W regulaminie jakiegoś pakietu nielimitowanego znalazłem taką informację (raczej w każdym pakiecie działa to tak samo):

Jeśli w danym Okresie Rozliczeniowym przekroczysz 10 GB, wykorzystasz środki na transmisję danych przyznanych w ramach Oferty Promocyjnej oraz innych aktywnych pakietów przeznaczonych na transmisję danych, P4 obniży prędkość transmisji danych do końca danego Okresu Rozliczeniowego. W takim przypadku będziesz móc nadal korzystać z transmisji danych z największą prędkością, jaka jest możliwa do osiągnięcia w danych warunkach technicznych. Wyniesie ona do 1 Mb/s (górna granica prędkości) dla danych pobieranych oraz do 384 kbit/s (górna granica prędkości) dla danych wysyłanych

Wychodzi na to, że obniżą ci prędkość.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak gdzieś czytałem, że podobno od 100gb mogę zmniejszyć prędkość, to jeszcze rozumiem, ale po 10gb. Miejmy nadzieje, że ktoś ma tą usluge i napisze co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...