Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akademia muzyczna

.Yoshiaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Ostatnio zaczalem zastanawiac sie nad rozpoczeciem studiow na AM. Mam 22 lata, skonczylem kilka prywatnych szkol muzycznych i szkole I stopnia. Aktualnie uczy mnie dosc znany w swiecie muzyki doktorek ze specjalizacja w muzyce perskiej. Moja pasja od dziecinstwa jest fortepian.

Moje pytanie brzmi, czy jest jakas szansa abym dostal sie na AM bez szkoly II stopnia, ew. Z polecenia ow doktora? I czy nie jestem juz za stary i niedouczony ( :D) aby sie w to bawic? Pytam bo chcialbym studiowac w Polsce, wiec musialbym tam wrocic... czy ktos sie orientuje jak przebiega rekrutacja na uczelnie? Jak wroce do domu to poczytam na jej ( lub ich ) stronie, ale zalezy mi na wypowiedziach osob obeznanych :) Dziekuje

sygna.png

Opublikowano

lecisz w osu manie ziomek, 7k 1200pp, streamek odplasz i donejty lecą

#top

jeżeli ten ziomeczek Cie uczy to musisz coś tam umiec, jak poprosisz go aby wystosował odpowiedni świstek do jakiejs uczelni to spokjnie powinienes sie dostać, ale wtedy bedą wobec Ciebie oczekiwania, poradzisz sobie z tym ciężarem?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Poradze, czy nie, musze sprobowac :) ale wlasnie nie mam tego odniesienia co wypada wiedziec i umiec na pierwszym roku a co ja wiem i umiem ze wzgledu na indywidualny tok nauczania.

A propos osu!manii szkoda ze nie ma takiej gry jak guitar hero tylko ze na klawiature MIDI :D gralbym

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...