Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Warmane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci tyle te liczniki warmane oszukują niby na icecrown jest 12k graczy i jeszcze w kolejce się czeka godzinę żeby wbić a na serwerze pustka, jakoś to tak nie wygląda żeby tam było tyle osób. Powiedz jaki dodatek preferujesz a podam Ci najlepiej działający serwer jaki znam

Opublikowano

Warmane to stary Molten a oni byli znani z podkręcania licznika Online więc nawet bym się nie zdziwił gdyby to była prawda.

Opublikowano

Zawsze grałem na wotlk ale teraz chciałem coś wyżej ale z małą ilością bugów wydaje mi się że Cata byloby najlepsze, albo może takie jakie wy preferujecie serwery tylko żeby była jakaś polska Gildia 

Opublikowano

Ja polecam warmane :) Na lordaeron jak i na icecrown gra dużo polaków, znalezienie polskiej gildii na tych serverach jest banalne. 

Opublikowano

@Ziomalek_PL

Lordaeron to serwer progresywny, aktualnie o ile się nie mylę to znajdują się na Uldu także gildię byś znalazł a co do kolejek to kup coś ze sklepu od nich za kasę to kolejki po 1h znikną :)

Jeżeli chcesz zagrać na najmniej pobugowanym cata z dużą ilością polaków to wbij na atlantiss choć szczerze nie polecam, admini tego serwera są polakami a "nas" mają gdzieś... Nawet strony nie chciało im się tłumaczyć na pl bo przecież dla "mniejszości" się nie opyla.

Opublikowano

Kiedyś strona była po Polsku ale gdy przeszli na international to Polski zniknął. Co do olewania to w grze tego nie widać bo zawsze ktoś Ci pomoże itp. ale na czacie żaden z nich się nie odezwie na PL oraz na forum olewają Polską sekcję także fakt dość dziwnie to wygląda dlatego jestem dość sceptycznie do nich nastawiony. Jednak nic nie przeszkadza a grze na Atlantissie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...