Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żywe breloki

Gość Marichcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszędzie na świecie są potworzy, bez względu na kraj czy kontynent. Psy? Oni katują większość zwięrząt od dawna dla przykładu(otwierać spoiler na własną odpowiedzialność)

rozrywają żywe koty na dwie części

Słyszałem też, że są pewni ludzie, którzy pod przykrywką pracują tam a później przemycają zwierzęta gdzie indziej do schronisk.

Opublikowano

No niestety Azjaci mentalnie jeśli chodzi o stosunek do zwierząt są na samym dnie. Gospodarczo może i owszem są na wysokim poziomie w miastach ale przez następne paredziesiąt lat póki nie wymrze stare pokolenie pamiętające nędze w chinach to nic się nie zmieni.

A co o tym myślę? Myślę, że państwo chińskie jest jeszcze bardzo słabe, że nie wyłapuje i  nie karze za tego typu zachowania. Masakra.

Cyrk.png

Opublikowano

Jakby nie było na to popytu to by nie robili tego na taką skalę.

Osobiście mi się to nie podoba i dziwię się, że jakiś znaczny popyt na to jest skoro tworzą takie fanty.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Najpierw psy, teraz biedne zwierzęta. Pewnie nawet problemu nie widzą.. 

A jak ty wpierdalasz codziennie schabowego to nie widzisz problemu, że jesz biedne zwierzątko. Zawsze ludzie wypisują "chore chinole" jak dzieje się krzywda ładnym zwierzątkom typu pies, kot.

VNp6c2U.png

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHola ty naprawdę nie widzisz różnicy?

Świnkę się zabija i nie cierpi a taki maluch musi przeżywać piekło. Wolisz, żeby Cię od razu zabili czy dusili w klatce?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngHola ty naprawdę nie widzisz różnicy?

Świnkę się zabija i nie cierpi a taki maluch musi przeżywać piekło. Wolisz, żeby Cię od razu zabili czy dusili w klatce?

Ogólnie wtedy wolałbym się nawrócić i zacząłbym się modlić do boga. On by mi pomógł w trimiga.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...