Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victorious skin

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze nie ma takiej informacji.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Pewnie Ryze/Ashe 

na pewno nie będzie to Ashe gdyż ostatnio dostała legendarkę , Z tego co Riot się wypowiadał na pewno nie będzie to też gragas i bodajże graves . Według mnie ryze też  nie wchodzi pod uwagę bo jest jednym z champów który ma największą ilość skinów 

Opublikowano

Pewnie Ryze/Ashe 

na pewno nie będzie to Ashe gdyż ostatnio dostała legendarkę , Z tego co Riot się wypowiadał na pewno nie będzie to też gragas i bodajże graves . Według mnie ryze też  nie wchodzi pod uwagę bo jest jednym z champów który ma największą ilość skinów 

Zauwaz tylko, ze zazwyczaj dostaja je postacie ktore sa juz bardzo dlugo w lidze - jarvan , janna , morgana , sivir

u1lc.png
Opublikowano

Pewnie Ryze/Ashe

na pewno nie będzie to Ashe gdyż ostatnio dostała legendarkę , Z tego co Riot się wypowiadał na pewno nie będzie to też gragas i bodajże graves . Według mnie ryze też nie wchodzi pod uwagę bo jest jednym z champów który ma największą ilość skinów

Zauwaz tylko, ze zazwyczaj dostaja je postacie ktore sa juz bardzo dlugo w lidze - jarvan , janna , morgana , sivir
czyli wszystko jasne... Victorious master yi!!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie będzie to Ryze oraz Ashe.

Bardziej celowałbym w Victorious Jannę :)

Ale wiesz, że Janna ma już skina z serii Victorious?

@Variance Jedna sprawa to to, że warto kogoś takiego uświadomić o pewnych rzeczach. Druga sprawa, że lepiej się zorientować w temacie przed wypowiedzią.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

@Synek ale wiesz że nie wszyscy graja od sezonu 1 ?

ale wiesz że janna nie była w sezonie 1 tylko 2?

Opublikowano

@Synek ale wiesz że nie wszyscy graja od sezonu 1 ?

Nie sądzę, że pojawi się drugi raz ten sam skin. Ci, którzy go mają, byliby bardzo zawiedzeni. ;)

Chociaż ja dałabym się pokroić za Victorious Jannę. :(

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Skoro w tamtym sezonie była Sivir, to pewnie dadzą innego championa, niż adc.. A co, to pewnie z bardziej grywalnych i starszych postaci. Dwa miesiące i się dowiemy :P.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Skoro w tamtym sezonie była Sivir, to pewnie dadzą innego championa, niż adc.. A co, to pewnie z bardziej grywalnych i starszych postaci. Dwa miesiące i się dowiemy :P.

niekoniecznie 

sivir adc 

j4 top

morgana mid

janna supp

elise jungla 

więc w tym roku cykl się resetuje i może być champ na dowolną linie  w tym też adc

Opublikowano

niekoniecznie 

sivir adc 

j4 top

morgana mid

janna supp

elise jungla 

więc w tym roku cykl się resetuje i może być champ na dowolną linie  w tym też adc

Głupia teoria, bo Morgana to głównie support, a J4 jungle. Nie wiem, na jakiej zasadzie pracują ich graficy - czy mają wolną rękę i podsuwają im concepty do dowolnej postaci, czy zostają postawieni już przed podjętym wyborem. Moim zdaniem nie ma co domniemywać - a nuż nas zaskoczą i dostaniemy kolejnego adc. :)

c:

Opublikowano

Stawiałbym na coś z mida/topa (Ekko/Viktor/Ahri), może Jhin jako nowa postać otrzymałaby Victorious skina. Pewnym jest fakt, że Championship otrzyma Zed.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Do tej pory same nudne championy (oprócz J4) dostały Victoriousy, więc teraz liczę na coś ciekawego, na przykład Jhina :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...