Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pokemon GO - SoftBan nie do zdjęcia!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar gdziekolwiek się teleportować uważaj!

Unbany zostały zfixowane! SOFTBAN = 24H BAN bez możliwości unbana.

Kręcenie pokestopami nie działa.

#EDIT

UNBAN działa, leczy tylko i wyłącznie za pomocą botów itd.

W realnym świecie ( gdy chodzisz i zbierasz pokestopy normalnie na dworzu ) nie ma szans na unbanowanie się.

Opublikowano

@up

Tak, ale powiedzmy skończysz bocić i chcesz np. w realnym świecie zebrać itemy z pokestopa, nie dasz rady , nie odbanujesz się.

Czyli teraz rozkminiłem, że odbanowywanie działa lecz tylko za pomocą botów, czyli realne odbanowanie nie działa :D

Opublikowano

@UP

Hmm.

Wystarczy zmienic bota na lokalizacje bliska gdzies i tam aby odbanowal?:) Co rozumiesz przez realny swiat a bota? Bierzesz pokeballe do plecaka i rzucasz w ludzi? :lenny:  :lenny:

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Fan jjayjokera. Wspolczuje ci byc tak zjebanym zeby bocic i uzywac konta do normalnej gry. Takimi ludzmi gardze. Osobiscie mam 2 konta do bocenia i do normalnego chodzenia. Fakegps do zabawy.. Nie uzywalem swojego konta z pokemon go do bocenia. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Softbany normalnie zdejmuje:)

s78.png

Co to za bot, a i czy byś podesłał config. Próbowałem przeróźnych configów i max 30-35 k na 1 h, a kiedyś to było 60 ;/

Opublikowano

@2up

K***a ziomek, a czy ja napisałem gdzieś, że tak robie? Napisałem tak, dla ludzi którzy tak robią.

@up

Necrobot 0.8.7, config zrób sobie sam taki jaki tobie pasuje (mój config = 150-200k XP/H), najlepiej bez snipe, bo to jest zbugowane. Lepiej używać osobno programu do snipe i do bocenia ;d

Opublikowano

Softbany normalnie zdejmuje:)

s78.png

Co to za bot, a i czy byś podesłał config. Próbowałem przeróźnych configów i max 30-35 k na 1 h, a kiedyś to było 60 ;/

NecroBot od Noxx (kompilacja z dzis rano, wersja ktora nie zostala opublikowana:D (glownie chodzi o konfiguracje, + reczny sniper) Konfiguracja ewoluuje tylko pokemony z IV 100% ale 50K XP/H trzyma:)

Czasem sniper troszke obniza to. Jak na razie testuje te konfiguracje.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...