Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawe perfumy

esquero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam nowego perfumu, więc wychodzę z pytaniem raczej do żeńskiej części tego forum, czy jakiś ciekawy perfum możecie polecić? Mógłbym sprawdzać każdy możliwy, ale trochę by to zajęło...

sygna.tan.png

Opublikowano

polecam perfumy D O B R E P O M A R A Ń C Z O W E ( a tak na serio spoko są hugo boss ( asz suki piszczą ))

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Opublikowano

polecam perfumy D O B R E P O M A R A Ń C Z O W E ( a tak na serio spoko są hugo boss ( asz suki piszczą ))

pozdrówki bossa dla chłopaczka, jak te perfumy są dla starych chłopów...

ja od siebie polecam cięższe perfumy prady, z lekkich Yves Saint Laurent, Armandi code, dior home zwykłe, chanel blue,  jak sobie przypomne jakie jeszcze miałem to ci napisze

a tak btw. nie kieruj pytań do żeńskiej części forum, bo ta żeńska część tego forum to chłapy, które nawet nie znają nazw podstawowych marek ubrań czy perfum, a jedyne rzeczy wymieniane przez nich widziały tylko na zdjęciach w internecie.

Opublikowano

ja od siebie polecam cięższe perfumy prady, z lekkich Yves Saint Laurent, Armandi code, dior home zwykłe, chanel blue,  jak sobie przypomne jakie jeszcze miałem to ci napisze

a tak btw. nie kieruj pytań do żeńskiej części forum, bo ta żeńska część tego forum to chłapy, które nawet nie znają nazw podstawowych marek ubrań czy perfum, a jedyne rzeczy wymieniane przez nich widziały tylko na zdjęciach w internecie.

ja tylko lubię tą nazwę boss xD ale nie znam swoich nazw perfum ale mówią że ładnie pachną 

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Opublikowano

Co prawda to prawda... Właśnie ciężkie perfumy bardziej na okres późno jesienny/ ziomowy raczej używam, chociaż Tom Ford mi się już znudził i szukam czegoś nowego.

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...