Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Współwłasciciela TeamSpeak3 i Powiązanych Serwerów .

a66alan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie tak jak w temacie poszukuje Współwłasciciela Teamspeak3  serwera Tibi , Minecrafta oraz Cs 1.6 serwery są postawione oraz zareklamowane pliki są autorskie nie ma nic stawianego na gotowcach typu postawie i zostawię. Oczekuję osoby ogarniętej pod każdym względem osoby które chcą tylko wejść i zabawić się typu zbanować serwer np TeamSpeak3 odradzam bardzo żle może się to skończyć. Serwery są bardzo dobrze wykonane nie brakuje im nic aczkolwiek jestem otwarty na nowe pomysły i plany.  Szukam takiej osoby dlatego że jadę do Niemiec pracować będę codziennie na serwerach ale wiadomo że troszkę mniej czasu na to poświęcę w weekend od rana tak że nie będzie problemu praktycznie z niczym pracujemy na swoim hostingu serwerów VPS jak i Dedykowanych dlatego jedyna opłata na jaką będzie zapotrzebowanie to od 15-20 zł za prąd przelewam bankowym lub PayPal bo wiadomo że serwery troszkę wymagają . Myślę że to by było na tyle proszę o jak najszybsza odpowiedz jestem cały czas pod Numerem GG lub Pocztą kontakt zostawię poniżej . Czekam na Propozycje Ciał :D

GG : 53476259

Poczta : [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...