Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrRamzes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem czy po prostu robiliście ten serwer dla żartów czy nie zastanowiliście się nad serwerem. Serio ? małżeństwa i zwierzaki na serwerze kreatywnym ?! WE nie jest żadnym hitem na serwerach kreatywnych a jest wręcz niezbędną rzeczą. I także serio chwalenie się stojakami ?! Jeśli już tworzycie serwer to pomyślcie nad nim a nie dajecie co leci do niego, a nie dajecie co jest istotne.

Opublikowano

Ja nie wiem czy po prostu robiliście ten serwer dla żartów czy nie zastanowiliście się nad serwerem. Serio ? małżeństwa i zwierzaki na serwerze kreatywnym ?! WE nie jest żadnym hitem na serwerach kreatywnych a jest wręcz niezbędną rzeczom. I także serio chwalenie się stojakami ?! Jeśli już tworzycie serwer to pomyślcie nad nim a nie dajecie co leci do niego, a nie dajecie co jest istotne.

Po pierwsze, niczym się nie chwalimy, a po drugie, wyluzuj. Nie nazwaliśmy tego: PRO SERVER CREATIVE FOR BUILDIERS.

Niezbędną rzeczą to jest słownik w każdym domu: "rzeczom", a nie plugin na serwerze.

Opublikowano

Naprawdę przyczepianie się do jednego błędu, ale oczywiście przepraszam za ten błąd,. Reklama jest po to aby się "chwalić", przedstawiać serwer tym co jest ważne; pisanie, ze HIT WE jest przesadą. Co z tego, że nie nazwaliście "pro serwer", jeśli brakuje wam podstawowych elementów potrzebnych do tego trybu, a dajecie elementy absurdalne. Jeśli bym napisał, że nie macie modów to bym zrozumiał to, że napisałeś "Nie nazwaliśmy tego: PRO SERVER CREATIVE FOR BUILDIERS".  No ale cóż widać, że nie chcesz prowadzić merytorycznej dyskusji i przyjmować krytykę tylko obrażasz komentującego. Bo jeśli było by inaczej to byś wspomniał tylko o tym, że w tym miejscu zrobiłem błąd, a resztę odpowiedzi skupił na odniesieniu się do elementów które poruszyłem i spytaniu się mnie co jest istotne według mnie na [C]. Wtedy pokazałbyś, że zależy ci na ulepszaniu serwer i dyskutowaniu o nim.

Opublikowano

Naprawdę przyczepianie się do jednego błędu, ale oczywiście przepraszam za ten błąd,. Reklama jest po to aby się "chwalić", przedstawiać serwer tym co jest ważne; pisanie, ze HIT WE jest przesadą. Co z tego, że nie nazwaliście "pro serwer", jeśli brakuje wam podstawowych elementów potrzebnych do tego trybu, a dajecie elementy absurdalne. Jeśli bym napisał, że nie macie modów to bym zrozumiał to, że napisałeś "Nie nazwaliśmy tego: PRO SERVER CREATIVE FOR BUILDIERS".  No ale cóż widać, że nie chcesz prowadzić merytorycznej dyskusji i przyjmować krytykę tylko obrażasz komentującego. Bo jeśli było by inaczej to byś wspomniał tylko o tym, że w tym miejscu zrobiłem błąd, a resztę odpowiedzi skupił na odniesieniu się do elementów które poruszyłem i spytaniu się mnie co jest istotne według mnie na [C]. Wtedy pokazałbyś, że zależy ci na ulepszaniu serwer i dyskutowaniu o nim.

Że też chce Ci się to ciągnąć...

Przede wszystkim NIKT Cię tu nie obraził.Obrażanie jest poniżej pewnego poziomu i nie prowadzi do niczego.

Nie zamierzam odnosić się do Twoich słów "krytyki", gdyż iż nie mają one właśnie podstaw merytorycznych. Twoja dyskusja opiera się na tym, że "Ty uważasz, że na serwerze creative powinno być to, to i to", a ja tak nie uważam. I koniec dyskusji. Nie ma tu nic więcej do powiedzenia.

Jeśli znajdziesz faktycznie merytoryczne powody do dyskusji, zapraszam. Najlepiej do nas na TeamSpeak3. Szybciej dojdziemy do konsensusu.

Opublikowano

Ja nie wiem czy po prostu robiliście ten serwer dla żartów czy nie zastanowiliście się nad serwerem. Serio ? małżeństwa i zwierzaki na serwerze kreatywnym ?! WE nie jest żadnym hitem na serwerach kreatywnych a jest wręcz niezbędną rzeczą. I także serio chwalenie się stojakami ?! Jeśli już tworzycie serwer to pomyślcie nad nim a nie dajecie co leci do niego, a nie dajecie co jest istotne.

przecież takie dodatki są wskazane na taki tryb, przynajmniej jakieś urozmaicenie rozgrywki, coś dla oka 

@topic

całkiem ciekawy serwer, chociaż nie jest zbyt oryginalny, to życzę powodzenia.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Nic nowego, są lepsze serwery w trybie kreatywnym z dostępem np. do VoxelSnipera, no ale cóż.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...